Full Tilt Skills Challenge: $2.5k turnering på onsdag

Full Tilt Poker

Last ned Full Tilt Poker via PokerNews og spill i en $5+$1 Rebuy turnering med$2.500 i premiepotten på onsdag kl 21:00 GMT.

269 spillere deltok i den sjette øvelsen av Full Tilt Poker Skills Challenge, som var en $5+$0,50 heads–up turnering med $2.500 i premiepotten. RafaTofara fra Latvia gikk av med seieren og slo CantPlayThem i finalen og fikk med seg $942.

Den neste turneringen skulle være en $5+$0,50 multi entry turnering, men ute av vår kontroll vil øvelse#7 bli en rebuy med $2.500 i premiepotten . I forbindelse med denne endringen har vi bestemt oss for at denne turneringen gir dobbelt opp med poeng. Noe som gjør at med en god plassering kan du bli blant topp 32 ved vår resultat tavle – Selv om dette er din første turnering

Sjekk ut vår review av Full Tilt Poker

Vi har pengene, er du en vinner?

De beste spillerne i hver turnering mottar liga poeng som blir gjeldene mot $3.200 League Finale Freerollen og $20.000 Championship Freerollen. For ytterlig informasjon, sjekk ut $55.000 PokerNews Skills Challenge League siden .

EventDateBuy-InTypeMoney AddedPoints ScorersPoint Multiplier
7Apr 6$5 + $1NLH rebuy full ring$ 2,500Top 642
8Apr 13$10 + $1NLH 6-max shootout$ 4,000Top 642
League FinalApril 20FreerollNLH deep stack 6-max satellite$3,200*Top 32 players of league only--

*Topp 32 vinner en $750,000 guaranteed billet.
For å spille i denne serien må du ha en Full Tilt Poker konto gjennom PokerNews.

Full Tilt Skills Challenge: .5k turnering på onsdag 101

Direkte innkjøp til vår $20,00 Freeroll

Hvis du mistet muligheten eller ikke har hatt tid og gjerne vil spille i denne Freerollen, så kan du gjøre dette selv uten å ha spilt noen av vår liga turneringer. Det er fordi at alle som har en Full Tilt Poker konto gjennom PokerNews og inntjener 200 Full Tilt poeng i april er med i denne Freerollen. $20.000 Freerollen vil mest sannsynligvis ha et veldig lavt antall spillere med, men er med en av de største premiepottene, om du spiller i ligaen eller ikke og gjerne er delta det enda tid til å sanke Full Tilt poeng i april.

Om du velger å tjene inn 200 poeng for å delta eller knuse motstandere i turneringene, så har vi $55.000 i den totale premiepotten som venter deg. Last ned Full Tilt Poker via PokerNews og bruk bonuskoden NOPKRNEWS for å delta og bonusen kan gi deg hele $600 i bonus på ditt første innskudd.

Sjekk ut vår review av Full Tilt Poker

Full Tilt Skills Challenge: .5k turnering på onsdag 102

Neste turnering begynner snart

$5+$1 Rebuy turneringen starter onsdag med $2.5000 I premiepotten. Du har fortsatt tid til å delta i denne, som starter onsdag kl 21:00 GMT med tournament ID 230456700 .

For ytterlig informasjon sjekk vår $55.000 PokerNews Skills Challenge at Full Tilt side .

Husk å benytte deg av vår bonuskode NOPKRNEWS for å kunne delta i denne og fremtidige kampanjer med Full Tilt Poker og vår 100 % opp til $600 innskudd bonus.

Hvis du opplever noen problemer med noen av våre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories