Full Tilt $20.000 Freeroll - kvalifiseringen er snart over!

  • Per-Kristian ArnesenPer-Kristian Arnesen
Full Tilt $20.000 Freeroll - kvalifiseringen er snart over! 0001

Registrer en konto hos Full Tilt Poker via PokerNews og spill inn 200 FTPs (Full Tilt Points) i april, og delta i en Freeroll med $20.000 i premiepotten den 1. mai kl 21:00 GMT.

Vår pokerliga PokerNews Skills Challenge leauge er ferdigspilt hvor de topp 200 spillerne i ligaen vant deres sete i vår $20.000 Championship Freeroll. Hvis man deltok og endte utenfor topp 200 eller ikke deltok, kan man fortsatt kvalifisere seg til denne Freerollen. Alle som registrerer seg via PokerNews og tjener 200 FPT i april blir direkte kvalifisert.

$20.000 Championship Freeroll vil ha en av de største premiepotter med tanke på innkjøpsbeløpet (200 FTPs) og veldig få deltakere som er kvalifisert til denne. Man trenger kun å spille inn $20 i rake/200 FTP som er et utrolig lavt ”innkjøpskrav”, og dette gjelder kun spillere som har en Full Tilt Poker konto gjennom PokerNews.

Benytt vår bonuskode NOPOKERNEWS for å sikre at man er registrert gjennom PokerNews, starte med å spille seg til en 100 % opp til $600 i innskuddsbonus og en deltagelse til en $100.000 Freeroll for spillere som har gjort sitt første innskudd hos Full Tilt Poker.

More Stories

Hva synes du?