European Poker Tour San Remo dag 2: Vegard Nygård videre

Georgios Manousos

460 spillere utgjorde dag 2 av PokerStars EPT San Remo (211 fra dag 1B og 249 dag B) på fredag, Chipleder var Team PokerStars proffen Ruben Visser med 251.500, med EPT Grand Finale vinneren Nicolas Chouity like bak seg. Begge kom seg videre til dag 3, etter perioder hvor begge slet med dårlige kort, Visser endte like over gjennomsnittet med chips hvor Georgios Manousos avsluttet dag 2 som chip leder. Den unge grekeren er chipsleder innpå dag 3 ble fulgt nøye med av sin far som snek seg inn på turneringsområdet når muligheten var der og som nå er sikkert fornøyd med at sin sønn er snart i pengene.

I det første nivået doblet EPT Barcelona vinneren Carter Phillips til en chipledelse i en stor utragningshand, Floppen viste {j-Hearts}{8-Hearts}{5-Spades} og Lorenzo Sabato traff sitt set med {8-Diamonds}{8-Spades} mot Phillips som synte med {k-Diamonds}{j-Clubs} og var veldig langt bak, men {k-Spades} og {k-Clubs} ble tryllet fram på turn og river. Phillips vant med et større hus enn Sabato. ”Dette er nok den sykeste utdragningen jeg har hatt live, noen gang,” sa Phillips og dette tiltett Sabato som forlot bordet noen minutter. Denne potten gav Phillips over 400.000 i chips og avsluttet dagen i toppen av chipcounten med 496.000.

Med et stort og flere pokerproffer i feltet ved dag 2 er listen over spillere som ikke kom seg lengre enn dette, Martin Hruby, Alex Gomes, Terrence Chan, Vitaly Lunkin, Ivan Demidov, Angel Guillen, Pieter de Korver, Galen Hall, Andy Black, Marcin Horecki, Sebastian Ruthenberg, Salvatore Bonavena, Barry Greenstein og Fernando Brito.

I den nedre del av chipscounten er ikke navnene mindre kjente. Chipledelsen endret seg flere ganger utover dag 3, som den tidligere nevnte Carte Phillips og Ruben Visser, Simeon Naydenov, Victor Ramdin og Kevin Vandersmissen byttet alle om ledelsen. Og med 5 tidligere EPT vinnere utslått fra dag 2 - David Vamplew, Roberto Romanello, Carter Phillips, Max Lykov og Nicolas Chouity som vet hvordan det er å løfte EPT pokalen må nok vente en stund for å gjøre det en gang til.

Andre spillere som er med videre er back-to-back NAPT vinner Vanessa Selbst, Fabrice Soulier (nr 11 I EPT Berlin), potensiell trippel vinner Ted Forrest, 2009 World Champion Joe Cada, EPT Berlin nr 2 Max Heinzelmann og EPT København finalebordspiller John Eames.

Når PokerNews sitt Live Reporting Team vender tilbake på lørdag er ikke boble spillet langt unna – 144 plasser er betalt og det er 164 spillere igjen. Den laveste premien er €7.500, men følg med neste uke da en spiller har vunnet €930.000 og billett til EPT Grand Final i Madrid.

Av de norske som gikk videre til dag 2 var det kun Vegard Nygård som er videre til dag 3, og spiller på 205.000 i chips som er over gjennomsnittet på 180.000.

Følg live oppdateringen fra vårt team som er på plass under EPT San Remo for oppdatering, bilder og intervjuer ved vår live rapporteringsside.

Kvalifieringer til de største live og online turneringer finner man hos PokerStars

Hvorfor ikke passe på å kvalifisere seg til PokerStars SCOOP gjennom PokerNews? Ved fem anledninger kommer vi hos PokerNews og avholde PokerNews SCOOP freerolls hvor PokerNews spillere har muligheten til å kvalifisere seg til fem ulike PokerStars SCOOP øvelser. Alt som trengs er en PokerStars konto åpnet via PokerNews, ett innskudd og 75 VPP innspilt i april måned. Oppfyll disse kravene, og man får billetter til alle fem SCOPP Freerolls som spilles den 7,9,18 og to ganger den 21. mai. Høydepunktet bland disse billettene er deles ut er ikke mindre enn fire $1.050 Main Øvelse M billetter hvor spillere får være med og kjempe om en garantert premiepott på $2.5 millioner!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories