European Poker Tour San Remo dag 1b: 1 nordmann videre

Ruben Visser

Ved Dag 1B av PokerStars European Poker Tour San Remo startet 549 spillere som hver hadde betalt innkjøpet på €5.000 og totalt 987 spillere (dag 1A+B) mot 1.239 i fjor. Premiepotten er på totalt €4.786.950, hvor vinneren mottar €930.000 på søndag. Team PokerStars Pro Ruben Visser avsluttet dagen som chipleder etter begge dag 1 dagene med 251.500 like foran vinneren av Grand Finalen i fjor Nicolas Chouity.

Visser vant en pot på 110.000 med dame par mot ess-konge da han fikk fire kort i samme farge i bordet og vant med en dame høy flush. Han vant senere en stor pott da han slo ut nok en spiller med straight på river, resten av spillerne som ligger bak han ligger rundt 200.000 i chips.

Fjorårsvinneren Team PokerStars proffen Liv Boeree ble plassert på et veldig hardt bord. På tross av at San Remo er betegnet som en av de letteste EPT turneringene, hvor lokale spillere liker å spille løst og er ikke redd for sine chips. Hun delt bord med Lex Veldhuis, Jonathan Duhamel og EPT Deauville finalist Alex Wice, hvor ingen av dem kom seg videre til dag 2. Listen over spillere som ikke kom seg videre var blant andre James Keys, Evelyn Ng, Kevin Stani, Michael Tureniec, Dario Minieri, ElkY, Melanie Weisner, Olivier Busquet Nacho Barbero og EPT Berlin vinnerne Ben Wilinofsky og Kevin MacPhee. MacPhee sin exit var smertefull da han tapte med {7-Hearts}{5-Hearts} til {9-}{9-} i en flopp med {9-}{8-}{6-} hvor potten var på over 100.000 halvveis ved dag 1B, hvor på river kortet paret bordet og motstanderen fikk full hus.

Den doble NAPT vinneren Vanessa Selbst spilte jevnt og bra poker hvor hun ikke var all-in i løpet av dagen, Vanessa endte blant toppen av chip counten etter dag 1B totalt. Team PokerStars proffene Victor Ramdin og Joe Cada hadde begge en solid dag og endte med over 100.000 chips, mens fem ganger WSOP vinner Ted Forrest, Terrence Chan og tidligere EPT vinnerne Carter Phillips, Roberto Romanello og David Vamplew klarte seg videre til dag 2.

3 nordmenn er videre til dag 2

Fra dag 1A gikk Vegard Nygård og Kennth Rød videre, mens fra dag 1B var det kun Thomas Meyer Swensen som kom seg videre. Spillerne returnerer fredag kl 12:00 CET, hvor det er planlagt å spille 5 nivåer uten middagspause. Følg live oppdateringen fra vårt team som er på plass under EPT San Remo for oppdatering, bilder og intervjuer ved vår live rapporteringsside.

Kvalifieringer til de største live og online turneringer finner man hos PokerStars

Hvorfor ikke passe på å kvalifisere seg til PokerStars SCOOP gjennom PokerNews? Ved fem anledninger kommer vi hos PokerNews og avholde PokerNews SCOOP freerolls hvor PokerNews spillere har muligheten til å kvalifisere seg til fem ulike PokerStars SCOOP øvelser. Alt som trengs er en PokerStars konto åpnet via PokerNews, ett innskudd og 75 VPP innspilt i april måned. Oppfyll disse kravene, og man får billetter til alle fem SCOPP Freerolls som spilles den 7,9,18 og to ganger den 21. mai. Høydepunktet bland disse billettene er deles ut er ikke mindre enn fire $1.050 Main Øvelse M billetter hvor spillere får være med og kjempe om en garantert premiepott på $2.5 millioner!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories