WSOP 2018

EPT Berlin dag 4: Ben "NeverScaredB" Wilinofsky i ledelsen

Ben "NeverScaredB" Wilinofsky

De 24 siste deltagere av PokerStars
European Poker Tour Berlin vendte tilbake til bordene for å sikre seg en plass på finalebordet som spilles senere i dag. Chip leder Daniel Pidun med 2.429 millioner, like foran Max Heinzelmann og PokerStars Online kvalifiserte Ben Wilinofsky. Etter ca 9 timers spill klarte Wilinofsky og vinne meste chips og er chipleder på finalebordet.

Wilinofsky gjorde en tidlig opphenting på TV-bordet med par i knekter mot Gerado Muro's {a-}{q-}, og så seg ikke tilbake. Han slo ut deretter Markus Grewe, hvor han fikk tyskeren til å gå all-in hvor floppen var {10-}{9-}{5-} med {a-Hearts}{j-Hearts} da den unge kanadieren hadde floppet 3 like i niere. Uten mye problemer hadde Wilinofsky neste dobler sin dag 3 start stack og passert 4 millioner I chips.
Omtrent samtidig ved de andre bordene fikk Team PokerStars proffen Henrique Pinho en tøff start. Han tapte mye av sin stack i den aller første handen for dagen, da han doblet opp Jonas Gutteck med {a-Hearts}{j-Clubs}, som ikke var bra nok mot den tyske spillerens {a-Spades}{q-Clubs}. Pinho ble utslått på den 20.plass noe som er hans beste plassering noensinne i EPT. Han fikk alle sine chips i midten med {k-Hearts}{q-Diamonds} og møtte Max Heinzelmann med {5-Diamonds}{5-Clubs} i en pott med 1,2 millioner i.

Heizelmann begynte gradvis å dominere bordene på neste same mate som Wilinofsky sin totale kontroll på TV-bordet. Heizelmann åpnet en god del potter som ble for vanskelig for dem andre å følge med på. Martin Jacobsonog Fabrice Soulier (chip leder fra dag2) var blant dem som fikk merke dette.

Konstantin Puchkov som ble nr 5 i EPTBarcelona endte på en 17.plass da han med par i 8 møte par i ess fra Jonas Gutteck's, mens Jeffrey Hakim fulgte etter han noen hender senere på en 16.plass. Kristijonas Andrulis som har vunnet to side turneringer i EPT Tallin, og en i EPT Vilamoura, røk ut på en 12.plass mot Martin Jacobson. Jacobson har dermed klart 3 finalebord under årets EPT sesong.

Like før første pause ble Fabrice Souiler utslått på en 11.plass med mot Vadzim Kursevich's. Og etter den 90 minutters pausen satte de siste 10 spillerne seg for å bli spilt ned til 8 spillere til finalebordet som spilles senere i dag. Bare 10 minutter etter ble Cuello Jorge Mariano's utslått på en 10.plass med {k-Diamonds}{q-Spades} hvor han all-in fikk syn fra Heinzelmann med {a-Diamonds}{j-Spades} og ingen hjelp i bordet, og spillerne var nå over på et 9 mannsbord.

Finalebord bobla kan være lang og en kjedelig affære med spill opp mot flere timer, men ikke denne gangen. Det tok kun 15 minutter før Armin Mette fikk utdelt {a-Hearts}{a-Diamonds} når den tidligere chiplederen fikk seg og det tok ikke langt tid får begge var all-in. Pidun var dekt av Armin Mette og så ganske død ut på floppen {2-Hearts}{4-Hearts}{5-Hearts}, men så veldig lyst ut da {q-Hearts} kom på turn. Pidun trengte at bordet paret seg river eller ikke en hjerter, men på river kom {K-Hearts} og tyskeren ble finalebordsboblen.

EPT Berlin finalebord

SeteNavnChip CountLand
1Maximilian Heinzelmann4.970.000Tyskland
2Martin Jacobson2.085.000Sverige
3Vadzim Kursevich4.345.000Bulgaria
4Darren Kramer2.235.000Sør-Afrika
5Armin Mette2.125.000Tyskland
6Joep Van den Bijgaart1.060.000Nederland
7Ben Wilinofsky5.225.000Kanada
8Jonas Gutteck1.025.000Tyskland

Kan Wilinofsky vinne sin første live cash turnering eller klarer Martin Jacobson på sitt tredje EPT finalebord endelig og vinne? Alt dette kan du følge med på våre EPT Berlin live udates side fra kl 12:00 CET på søndag.

Følg hele EPT turneringen ved vår PokerNews Live Reporting side.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories