WSOP 2018

Eksklusivt Point Race til Brasil fra PokerNews

RoxPoker

Last ned Rox Poker og bestill ditt sete i en Brazilian Series of Poker turnering av eget valg. Den heldige vinneren vil motta en $4.000 pakke, de neste 6 spillere vil kjempe om ny pakke i en 1 bordsturnering og alle andre får muligheten til å delta i en Freeroll for en tredje pakke. Dette Point Race finner sted fra 20.april til 4.mai og er eksklusivt for spillere som blir med Rox Poker gjennom PokerNews.

Rox Poker blir med i PokerNews sin store samling av våre pokerpartnere denne uken, hvor Rox Poker blir lansert med PokerNews Rox Race til Brasil. Brasil er en av de beste party land i verden og er etablerer seg nå som en verdig poker destinasjon. BSOP – Brazilian Series of Poker lover å være en av de letteste og beste turneringer innen poker og vi gir deg 3 muligheter til å delta der, hvor du selv velger hvilken du vil spille i.

Besøk Rox Poker

Info om BSOP

Med 8 turneringer i løpet av 2011 som avholdes på 5 forskjellige lokasjoner, Brazilan Series of Poker er inne i sin sjette sesong. Turneringene blir filmet og blir vist ukentlig i Brasil på ESPN. Det er 6 turneringer igjen å spille i årets serie:

Spill for $500.00 + premiepotter.

Event #3 - 28 apr til 04. mai: Balneário Camboriú/SC
Event #4 - 02 juni til 06 juni: Rio Quente/GO - Rio Quente Resorts
Event #5 - 04 aug til 08 aug: São Paulo/SP
Event #6 - 15 sep til 19 Sep: TBA
Event #7 - 20 okt til 24 okt: Curitiba/PR
Event #8 - 01 des til 05 des: São Paulo

PokerNews Rox Race til Brasil

Finner sted mellom 20. April til 4. Mai, PokerNews spillere kan spille i dette eksklusive racet med hvor det kjempes om 3 pakker. Den heldige vinneren av Point Racet vinner en pakke til en verdi av $4.000 til BSOP, som inkluderer penger til reisen ($1.750), hotell og innkjøp ($2.000). 2.til 7.plass vil spille i en 1 bords turnering den 7.mai kl 21:00 GMT hvor vinneren vil vinne samme premie som vinneren av Point Racet.

Alle nye spillere som deltar i Point Racet og raker for minst $1 vil få tilgang til en stor Pokerfreeroll hos Rox Poker hvor en ny pakke vil bli gitt bort til vinneren. Alt du trenger for å delta i denne serien er og laste ned Rox Poker via PokerNews og registrere en ny konto. Gjør ditt første innskudd med bonus koden PNEWSNO og ta del i en 110 % opp til $600 ved ditt første innskudd. $5 blir utbetalt for hvert 83.33 FPPs (frequent player points). 1 FPP er ca $1 i rake ($0,06 for hvert FPP).

Dette kan bli det letteste Point Race du vil kunne finne nå, siden det er et helt nytt pokerrom som lanseres hos PokerNews og konkurransen er langt lavere enn ved andre Point Race. Du vil også dra fordelen økonomisk uansett hvor du ender opp i Point Racet, fordi vi har en 110 % opp til $600 bonus og et lukrativt Gold loyalty program.

Hvis du opplever noen problemer med vår kampanjer, vennligst ta kontakt med vårt Ticketed Promo Support System.

Eksklusivt Point Race til Brasil fra PokerNews 101

Hva synes du?

More Stories

Other Stories