Black Friday: Chad Elie og John Campos er blitt løslatt

poker indictment

Fredag den 15. April 2011 ble det utstedt en tiltale mot 11 personer innen de 3 største aktører innen online poker i verden. De tiltalte personene Isai Scheinberg, Raymond Bitar, John Campos og Chad Elie ble alle arrestert fredag.

I tiltalen er det skrevet at Chad Elie har åpnet en serie av ”bankkontoer i USA på villedende opplysninger om bruken av disse bankkontoer, disse ble brukt til innskudd fra amerikanske spillere”. Han er blitt siktet på 9 tiltale punkter ved “U.S. DOJ indictment”, som inkluderer brudd på UIGEA ("Unlawful Internet Gambling Enforcement Act" ("Ulovlig Internett Gambling Håndhevelse Akt"), en handling til å begå banksvindel. I følge Associated Press, Elie, som er fra Las Vegas, ble løslatt etter en kausjon på $250 000 etter et rettsmøte i Manhattan, New York på tirsdag.

John Campos, fra St. George, Utah, ble løslatt på mandag etter en kausjon på $25 000, han er medeier og nestleder for direktørene ved SunFirst Bank. I tiltalen er det skrevet at SunFirt Bank har utført betalinger for PokerStars og Full Tilt Poker. Han er blitt tiltalt i 6 av 9 punkter.

TheSpectrum.com rapporterer om at Magistrate Judge Robert T. Braithwaite løslot Campos på mandag, men tok beslag i hans pass og møteplikt til myndighetene ved Utah Probation Office før han møter i retten i Mannahatten, New York, men hans advokat Neil Kaplan, regner med at rettsdatoen blir satt til om ett par uker.

PokerNews kommer til å følge utviklingen i tiltale saken når ny informasjon kommer frem i lyset. Følg oss på Facebook og Twitter for nyheter i denne saken fremover.

More Stories

Hva synes du?