XWINK vant over $1.2 millioner på Full Tilt Poker

Full Tilt Poker

"XWINK"(ryktene sier at det samme person som har poker nicket "XBLINK") har hatt en utrolig god periode siden torsdag, og i følge rapportene fra Highstaesdb.com er han opp hele $1.2 millioner. XWINK forlot bordene for noe timer før midnatt etter og ha spilt non stop siden torsdag mot spillere som Andreas "skjervoy" Torbergsen, Rui Cao og David Benefield.

Rui Cao ble den største taperen med over $610 000, mens Benefield også måte tåle en dårlig økt og ned en halv million dollar.

Tom ”durrrr” Dwan var tilbake etter sin innbringende Macau tur, og spilte en rask økt på $300/$600 PLO mot XWINK og vant $35 000.

Det gjenstår nå og se om XWINK fortsetter sin gode periode, han/hun var opp $1.7 millioner på et tidspunkt og er villig til å spille mot alle på de største kursene som er $300/$600 og $500/$1000 heads-up PLO.

Vil du følge disse spillere på de neseblodhøye kursene hos Fult Tilt Poker, kan du samtidig spille i vår $55 000 PokerNews Skills Challenge som er liga med $55 000 i premiepotten fordelt over ukentlige pokerfreerollere. Da kreves det at du laster ned Full Tilt Poker gjennom PokerNews og benytter deg av bonus koden NOPKRNEWS ved innskudd.

Innskuddsmuligheter hos Full Tilt Poker

PokerNews anbefaler:
Neteller, UKASH, Paysafe.

*Vennligst slett dine nettlesers cookie før du laster ned Full Tilt Poker sin programvare, hvis ikke kan du oppleve å ikke kunne delta i Full Tilt Poker sine kampanjer, da du kan ha lastet ned eller klikket på Full Tilt Poker sine linker utenom PokerNews!
– Les mer om hvordan du sletter disse i Internet Explorer og Firefox

Hva synes du?

More Stories

Other Stories