WPT Bay 101 Shooting Star Dag 2: Joris Springael leder!

Vivek Rajkumar

Dag 2 ved 2011 World Poker Tour Bay 101 Shooting Star Championship Event ble avsluttet etter en lang dag med spilling onsdags kveld lokal tid, etter at 170 stilte. Hvor det er nå 24 spillere som gjenstår og Joris Springaeler chip leder med 1,477 millioner i chips.
Mange av Shooting Stars var enda med på dag 2, hvor 19 stk vender tilbake senere i kveld for mer spill og moro. Noen av spillerne som spilte dag 2 var Howard Lederer, Mike Matusow, Jason Mercier, McLean Karr, Chris Ferguson og Phil Hellmuth.

Både Hellmuth og Mercier ble utslått tidlig på dagen, Hellmuth gikk først og det var Vivek Rajkumar som fikk $5.000 i bounty som var på Hellmuth, I følge World Poker Tour Update Team, Hellmuth høynet til 2.800 hvor blinde var 600-1.200 og 200 i ante. Rajkumar tre-bettet til 7.500 og Hellmuth svarte med en all-in for ca 45.000, Rajkumar synte med {A-Clubs}{10-Diamonds}. Hellmuth viste opp {A-Spades}{K-Hearts}. Bordet var {10-Clubs}{5-Spades}{2-Diamonds}{4-Hearts}{4-Clubs} og Rajkumar vant potten med par I ti. Det rapporteres ikke om noen verbale utbrudd fra Hellmuth etter å ha blitt utslått med den beste handen, igjen.

Mercier gikk ut med {A-Clubs}{K-Clubs} mot motstanderen som hadde {6-Spades}{5-Clubs}. Bordet viste{10-Clubs}{9-Clubs}{5-Hearts}{A-Diamonds}{6-Diamonds} og Mercier ble utslått etter å ha vært all-in med sine siste 15.000.
Nå er feltet nede i 24 spillere, noe som gjorde at penge boblen sprakk på dag 2 da 45 plasser er betalt. Layne Flack ble den (u)heldige vinneren som “bubble boy” etter å ha blitt utslått av Matthew Berkey.
Etter en UTG høyning til 10.500 med blinde på 2.000-4.000 og 500 i ante, Berkley synte raskt fra lille blind og deretter gikk Flack all–in fra store blind for 33.500, det ble kast frem til Berkley og han synte og viste opp {A-Clubs}{K-Diamonds}. Flack viste opp {J-Diamonds}{J-Spades}. Bordet viste {Q-Clubs}{10-Spades}{2-Spades}{4-Hearts}{K-Hearts} og Berkley slo ut Flack med par i konger på river.

Som vanlig i nesten alle WPT turneringer, er det mange store navn som er i pengene. Noen av dem som gjordet det og som ikke kom seg videre til dag 3 var Shawn Buchanan (44.plass - $15.000), Jennifer Harman (43.plass - $15,000), Hafiz Khan (37,plass - $15.000), Jordan Young (31.plass - $18.400) og John Juanda (25.plass - $22.100). John Juanda var den siste spilleren som ble utslått på dag 2, hvor han tapte sin all-in mot Dan Smith.

Det er enda mye fyrverkeri igjen til senere i kveld til dag 3. Zach Clark, Eric Blair, Kathy Liebert og regjerende Carribean Adventure Champion Galen Haller enda med, men under gjennomsnitt stack. De som ligger i toppen er Kevin MacPhee, Steven Kelly og Vivek Rajkumar.
Dag 3 starter i dag kl 12:00 PST. Det er 2 timer senere enn dag 1 og 2, noe som spillerne vil like etter en lang dag ved poker bordene. Dag 3 blir avsluttet når de 6 finalister er klare, og PokerNews kommer tilbake med et sammendrag av dag 3.

Akkurat nå kan du en $50 gratis bankroll fra PartyPoker og PokerNews, du vil også motta 1 måned gratis på PokerNews Strategy siden. Vær rask da dette er et tidsbegrenset tilbud, og det fine med dette er at du trenger ikke å sette inn penger hos PartyPoker. Sjekk ut vår guide på hvordan du får disse gratis $50 ved vår PartyPoker Free $50 side.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories