Ukens PartyPoker nyheter: Tony G overskrifts konkurranse

Hellmuth Clinton

Denne ukens PartyPoker nyheter kan du lese om en overskrift konkurranse med Tony G, vinn en WSOP pakke og selvføllgelig de beste bonusene med PokerNews

Ny overskrift konkurranse fra TonyG
En som er bestandig først i køen til å gjøre narr av Phil Hellmuth, og TonyG kommer med en overskrift konkurranse i denne uken. Igjen tilbyr han $50 for den beste overskrift for dette bilde. Phil møter George Bush.

“Here he is with William Jefferson Clinton, ex Rhodes Scholar and the purveyor of the finest cigars since Hannibal in the A Team. Phil – when are we going to get the Obama pictures?

Tony er også spent på PartyPoker Big Game V ved Dusk Till Dawn neste måned i England, og igjen har han gjort dette om til en konkurranse:

“I offer the floor to ideas on what my walk on record for the Big Game should be. Last year it was Bicycle Song by Queen – I made my entrance to the table to the strains of Freddie Mercury, Roger Taylor, Brian May et all. $50 goes to the best suggestion for this year. What record should I enter the Big Game too?”

Les mer om dette ved PartyPoker blogg

5 kvalifiserings tips til WSOP
Main Event satellitter er snart klare hos PasrtyPoker og i denne uken gir vi deg noen tips fra Essam Ali, vinner av WSOP For Life pakken i fjor:

De beste online poker bonuser

PokerNews har de beste bonuser hos PartyPoker, og du drar fordel av disse hvis du har penger til innskudd eller ingen penger – PokerNews og PartyPoker fikser det for deg. Bare for å gi deg en påminnelse så kan du får $50 i gratis poker penger når du signerer opp hos PartyPoker gjennom PokerNews , følg vår guide og bruk bonus koden NO50FREE. Du trenger ikke å sette inn 5 øre, denne bonusen er eksklusiv for PokerNews og du finner den kun hos PokerNews. Og vil du ha en enda større bonus så følg med.

Du kan benytte deg av Party $50 gratis poker penger kombinert med vår eksklusive reload bonus, få hele $100 med innskudd på bare $50. Ikke bare dette, men kravene er mye enklere gjennom PokerNews enn noen andre steder. Hvis du signerte opp hos PartyPoker gjennom en annen side, vil du måtte sette inn$100 for en $100 bonus. Deretter må du klare 600 PartyPoker poeng for å få utbetalt denne bonusen.
Hos PokerNews får du den samme poker bonusen for halvparten av poengene og halvparten av poengene.

Følg vår guide!

Ukens PartyPoker nyheter: Tony G overskrifts konkurranse 101

Hva synes du?

More Stories

Other Stories