WSOP 2018

Tom Dwan opp hele 63 millioner i en pott i Macau

Tom "durrrr" Dwan

Nå som Macau har blitt ” det nye” Las Vegas” for High Stakes action innen poker. Las Vegas var en gang plassen dit alle reiste for å spille high stakes cash games, nå reiser de store kanonene og noen Nordmenn for spille i de høye cash games lagene der. En av disse er Tom ”durrrr” Dwan som etter sin siste tur har vunnet ett par millioner av dollar.

Siste opplysninger fra Macau via den Finske pokerspilleren Joni “Jouhki” Jouhkimainen er at Tom Dwan har vært innvollvert i en pot på ca 12 millioner dollar. I sin blogg på Pokerisivut.com beskriver Joni handen som utspilte seg mellom Tom “durrrr” Dwan og to andre spillere ved $20k/$40k, Utrolige 89 millioner Hong Kong dollar skal ha kommet på før floppen, noe som tilsvarer over 63 millioner kroner (ca 11,45 mill USD). Spillerne fikk pengene på før flopp og Dwan hadde {a-Clubs}{k-Diamonds} og var oppe mot {j-Diamonds}{j-Hearts} og {10-Spades}{10-Clubs}. Et ess direkte i flopp gav Dwan hele potten på 63 millioner NOK (11,45 mill USD) siden turn og river var blank.

Nå kan vi ikke bekrefte om ryktet stemmer 100 %, men vi vet at Dwan befinner seg i Macau akkurat nå, noe som merkes ved Full Tilt bordene! Vi sitter mer eller mindre målløse og spør oss selv om det virkelig er mulig å spille for mye penger og at disse ikke har peiling på penger eller om at de er verdens beste pokerspillere (Tom Dwan er nok en av dem). Noe vi kan forsto at Dwan som sitter med Big Slick ({a-}{k-}), men hvordan de to andre i potten med par i 10 og knekt klarer å sette pengene på i en treveis pott før floppen kan diskuteres.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories