The Micros tar ære for Erik Seidel sin framgang i 2011

The Micros

I en episode av den animerte poker serien “The Micros” som ble utgitt på torsdag, gratulerer de 3 karakterene Full Tilt Poker proffen Erik Seidel som nylig vant NBC National Heads-Up Poker, i beskjeden legger de vekt på at hans store gevinster kom etter at han deltok i serien i desember.

Episoden er litt over 1 minutt og trioen prøver å få med seg andre kjente spillere i fremtidig epispoder. The Micros er laget av 2 online poker trenere med bakgrunn innen film. Grunnlegger av ”Deuces Cracked” og poker trener Jay ”Krantz” Resoenkrantz og Cardrunner treneren John ”JimmyLegs” Wray.

The Micros congratulates Erik Seidel

Her kan du se alle epsidoene av The Micros

Vil du spille mot Erik Seidel og de andre Full Tilt proffene som Annette Obrestad, Phil Ivey, Gus Hansen og Tom Dwan? Sjekk ut vår Full Tilt Poker review side og les hvorfor du bør registrere din Full Tilt Poker konto gjennom PokerNews.

Bilde: youtube.com

Hva synes du?

More Stories

Other Stories