888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

SuperStars Showdown - Blom Vs Negreanu kamp 1 - Del II

  • NegreanuNegreanuKidPokerKidPokerBlomBlomIsildur1Isildur1SuperStars ShowdownSuperStars Showdown
SuperStars Showdown - Blom Vs Negreanu kamp 1 - Del II 0001

Sammendrag av SuperStars Showdown mellom Isildur1(Blom) og KidPoker (Negreanu) fra søndag, kamp 1 -del II

Med 901 spilte hender er Blom opp $104.350, ved bord nr 2 er Blom ned $41.500 og åpnet med en standard høyning til $300 med 6h8h, Negreanu med {a-Diamonds}{k-Diamonds} tre-bettet til $1.000 og som traff topp par i floppen {k-Hearts}{q-Spades}{3-Hearts}, mens Blom plukket opp flush drag. Negreanu byr ut $1.200 og Blom synte. {10-Hearts} på turn var et skremmende kort for Negreanu, men gikk inn med ut bud på $3.100. Blom gikk all-in med sine siste $39.300 med sin flush, og Negreanu med $7.250 igjen synte og fikk se at han ikke hadde mulighet til å vinne denne potten. Og med {5-Clubs} vant Blom potten på $25.100 og totalt $119.000.

Nå var spillet over på 3 bord, Da Negreanu bygde opp en disse tre stackene opp til $20.000 ble bordet stengt og pengene splittet over på 2 bord. Selv om Negreanu fikk seg en liten opptur, var ikke nedturen langt unna igjen, Alle pengene kom på i floppen {k-Diamonds}{4-Spades}{3-Spades}, hvor Negreanu viste opp {k-Clubs}{q-Hearts} og topp par, mens Blom viste opp {3-Spades}{4-Diamonds} og 2 par. Med {3-Diamonds} på turn var det spikeren i kista i denne handen for Negreanu og Blom vant potten på $20.000.

Negreanu tapte alt ved bord 3 i nok en topp par mot flush drag. Pengene kom på i en {10-Spades}{3-Diamonds}{2-Spades} flopp, Negreanu med {a-Hearts}{10-Hearts} og Blom med {k-Spades}{7-Spades}. Selv om Negreanu fikk {10-}{10-}{10-} på turn, så fikk Blom sin flush på river og vant igjen potten, ($25.604)

"Sick," Skrev Blom i chat boksen.
"This is getting stupid," svarte Negreanu

Fire minutter senere vant Blom de siste chips fra Negreanu ved bord 5. Etter å ha synet et pre-flopp bud og check-syn på flopp. Negreanu check-høynet all-in for $8.650, hvor bordet viste {10-Spades}{8-Spades}{5-Spades}{2-Hearts} og Blom synte med {5-Diamonds}{5-Hearts} og {5-Spades}{5-Hearts}. Negreanu tapte handen med {7-Diamonds}{8-Diamonds}, da river {10-Hearts} gav Blom fult hus og tok ned potten på $15.300.

Blom leder nå med $104.452

Negreanu sin stack ble igjen splittet og de startet opp på 4 bord igjen, Men det gikk ikke lange tiden før Negreanu tapte et av bordene. Etter at Negreanu åpnet med minimum høyning som Blom synte og checker floppen {q-Clubs}{9-Clubs}{5-Hearts}. Negreanu bydde $200 og Blom re-høyner til $900. Med Ad på turn bød Blom $1.700 og Negreanu synte og {3-Diamonds} kom på river. Med $5.600 i potten, gjorde Blom sitt ”vanlige” over ”bet” på river som satte Negreanu all-in for sine siste $9.150 da han nektet at Blom hadde et {a-}. Negreanu synte med {q-Hearts}{4-Spades}, men tok feil, Blom viste opp {a-Clubs}{3-Hearts} og 2 par.

Negreanu med et mirakel treff på river.

Ved bord 5 var det Negreanu sin tur til å treffe et mirakel på river etter å ha åpnet for $200 med {q-Hearts}{8-Hearts}, Blom tre-bettet til $900 med {k-Diamonds} og Negreanu gjorde synet. Blom med topp par på floppen {k-Hearts}{5-Clubs}{3-Spades} og bød ut $1.200. Negreanu som fullstendig bommet floppen og prøvde seg med nok en bløff med et re-høyning til $3.100, hvor Blom synte. Blom checker {7-Hearts} på turn og Negreanu gikk direkte all-in da han plukket opp et flush drag på turn, Blom synte, men Negreanu fikk banket inn sin flush med {j-Hearts} på river og overlevde en stund til med $22.700 i potten.

Blom hadde til nå vunnet 11 av 13 potter på over $20.000 og etter en liten pause til å dele stackene igjen var de i gang igjen. Blom gjorde krav på Negreanu sine siste $8.563 ved bord 7. Pengene kom på i floppen {10-Clubs}{9-Spades}{6-Clubs}, Negreanu med {j-Spades}{10-Hearts} for topp par og Blom hadde floppet straight med {7-Hearts}{8-Spades}. Nå hadde Negreanu fått tre nye stacker med $10.000 i hver og Blom var nå opp $118.855 og med bare 1.207 hender spilt var de ikke engang halvveis til 2.500 hender.

Blom vinner Negreanu sine siste chips

Ved bord 6 plukket Blom opp {a-Spades}{a-Clubs} og tre-bettet før flopp og Negreanu synte med {6-Spades}{5-Spades}. Floppen {4-Hearts}{7-Clubs}{4-Diamonds} gav Negreanu open-ended straight drag og bestemte seg for å sette inne siste chips in i potten og Blom synte. Med {q-Diamonds}på turn og {7-Hearts} var ikke de kortene Negreanu trengte og igjen var de ned til 2 bord.

Negreanu kunne så vidt komme seg etter en ny pott han var all-in, denne gang på bord nr 2. Pengene kom på i floppen {10-Diamonds}{9-Diamonds}{6-Spades}, Negreanu var foran med {a-Clubs}{9-Clubs} mot Blom sine {9-Hearts}{8-Spades}. Negreanu sitt håp om en dobling ble knust når {7-Spades} kom på turn og Blom fylte en 10 høy straight og som inspirerte til følgene på chatten:

KidPoker: pretty sick run

Isildur1: yeah its just sick

Isildur1: i hit nuts all session long

KidPoker: that makes it easy :-)

Isildur1: yep hehe

Med 1.306 spilte hender satt Negreanu igjen med $15.595 og bare spill på 1 bord igjen, da grensen er minimum $20.000 på hvert bord.

Negreanu fant {k-Spades}{j-Clubs} i store blind og gjorde et tre-bet til Blom på knappen til $1.000. Blom svarte med en all-in.

"Meh. Let's gamble, I guess" Negreanu svarte i chatten da han gjorde synet.
Blom viste opp {a-Clubs}{k-Hearts}, Negreanu var dominert og kun en {j-} kunne redde han, og på floppen{j-Diamonds}{10-Spades}{7-Diamonds} traff han sin knekt {j-}og topp par, men før Negreanu fikk sine fans skrevet noe i chatten fylte Blom topp straight og et {a-}på river ville dele potten mellom dem. Men {4-Diamonds}hjalp ikke Negreanu, og etter 1.439 hender var Blom vinneren av den første av to kamper og $150.000 rikere.

Negreanu skrev like etterpå sin Twitter side:

"Ok, officially shook off the loss. Back to the grind this week and a rematch with a fresh 150k next week."

Bilder og info fra PokerStarsblog
Del I av PokerStars SuperStars Showdown kan du lese her.

Vil du se den 2. kampen i PokerStars SuperStars Showdown ? Last ned PokerStars gjennom PokerNews og benytt deg av vår markesføringskode NORWEGIANPOKERNEWS for å delta i våre gode og verdifulle kampanjer med PokerStars.

Relaterte spillere

Hva synes du?