WSOP 2018

SuperStars Showdown - Blom Vs Negreanu kamp 1 - Del I

Negreanu Vs Blom

Sammendrag av PokerStars SuperStars Showdown mellom Isildur1(Blom) og KidPoker (Negreanu) fra søndag 20. mars, match 1 - Del 1

I det første av 2 møter i PokerStars SuperStars Showdown ble det bare spilt 1.439 hender av 2.500 ved 4 stk $50/$100 bord og 4 timer. Negreanu sin bankroll på $150.000 var på den tiden overført til Isildur1.

I flg. Negreanu sin Twitter er Negreanu klar for neste kamp 27. mars med nye $150.000 og muligheten til å hente inn tapet fra den første kampen tilbake.

Negreanu har ikke gjort det til noen hemmelighet at han har trent mye online poker i tiden før møte med Viktor Blom. og spesielt har han trent og spilt multi-table økter med Team Online's Randy "nanonoko" Lew og 3 av Isildur1 sine tidligere motstandere Isaac "philivey2694" Haxton, Daniel "w00ki3z" Cates, og Eugene "MyRabbiFoo" Katchalov. Uansett all trening som Negreanu har lagt ned, så er det ikke lett eller umulig at kortene er på sin side hele tiden.

Utvalgte potter fra kamp 1 av SuperStars Showdown fra PokerStarsBlog.com

Blom høyner til $300 og Negreanu re-høyner til $1.000 og fikk se {k-Diamonds}{4-Hearts}{4-Spades} i flopp. Negreanu i front med et bud på $1.200 og Blom synte. Begge checket {10-Spades} på turn. Og da {6-Hearts} kom på river fyrte Negreanu ut $3.1000, Blom gikk all-in for $9.600 og Negreanu synte og viste opp {k-Hearts}{q-Spades}. Selv om Negreanu med 2 topp par var best på turn, så traff Blom en 2 outer på river og tok ned potten på $20.400 med {6-Clubs}{6-Spades}{6-Hearts}{6-Diamonds}.

To hender senere ved same bord var de all-in igjen, hvor de fikk på sine chips i en {9-Clubs}{3-Clubs}{2-Hearts} flopp. Negreanu viste opp {q-Hearts}{9-Diamonds} og topp par, men Blom hadde en bedre kicker med {a-Spades}{9-Spades}. Og {a-} på turn og river {a-} gav Blom full hus og potten på $20.200.

Bare noen minutter senere traff Negreanu to topp par i en {q-Spades}{9-Spades}{4-Hearts} flopp og check-høynet Blom sitt bud på €500 til $1.400 og Blom synte, og Negreanu bød ut $2.700 da{8-Hearts} kom på turn. Blom svarte med en re-høyning til $8.300 og Negreanu synte, kun for å få se at Blom viste opp {j-Clubs}{10-Clubs} for en straight. Kun 141 hender ut i kampen var Blom opp $30.000

Etter ca 30 minutters spill klarte Negreanu å finne en god rytme og klarte å halvere sitt tap. Han brukte til og med Blom sitt varemerke som er store over bud på river mot Blom og lyktes med det. Etter en check-høyning på flopp og ledelse på turn, gikk Negreanu all-in for $16.350 i en pott som var på $7.600 og viste {j-Diamonds}{j-Spades}{3-Diamonds}{8-Hearts} i bordet, Blom kastet seg og Negreanu økte sin stack på bord 4 i kampen.

Det var ikke alle river bud til Negreanu som gikk inn, hvor han her med et flush drag {5-Diamonds}{6-Diamonds} byr $14.600 på river og Blom syner og vinner potten med {10-Clubs}{8-Clubs}.

SuperStars Showdown - Blom Vs Negreanu kamp 1 - Del I 101

Ting blir verre for Negreanu

Negreanu gjorde nok ett bløffe prosjekt noen minutter senere ved det samme bordet. Blom med {a-Hearts}{j-Clubs} åpnet med $300 og Negreanu tre-bettet til $1.000 med {k-Hearts}{j-Diamonds}. Blom bare synte her og traff topp par i {a-Spades}{4-Hearts}{2-Spades} floppen. Negreanu fyrte av et bud på $1.200, hvor Blom høynet til $2.850 hvor Negreanu synte. Turn kortet {3-Spades} og Negreanu checker til Blom som også checker. Da {8-Clubs} kom på river fyrte Negreanu ut et bud på $4.100 med kun konge høy, men Blom synte og vant potten på $15.900 og ledet med $40.450 totalt på 4 bord.

Selv om Negreanu vant noe tilbake av sitt tap etter noen fine value bets etter å ha truffet straight på turn og synte ned en kanon bløff fra Blom. Det verste var enda ikke kommet for Negreanu. I den største potten til nå (den neste største i kampen) åpnet Blom for $300 med {j-Spades}{3-Spades} og Negreanu tre-bettet til $1.000 med {k-Diamonds}{6-Diamonds} og Blom synte og fikk se en flopp hvor de begge traff {k-Spades}{j-Clubs}{6-Spades}. Negreanu traff topp og laveste par, men Blom traff topp og midt par og et flush drag. Alle pengene kom på i floppen, hvor Blom traff flushen sin med {9-Spades} og med {5-Clubs} bommet Negreanu sin 4 outer og potten på $28.700 som gikk til Blom.

Bare sekunder senere fikk Negreanu se at {10-}{10-} gikk opp i røyk og potten på $27.300 gikk til Blom som traff straight på floppen med {a-Hearts}{3-Clubs}. Negreanu sitt ”Bad Runs”fortsatte da Negreanu traff {j-}{j-}{j-} på river og synte Blom sitt rive bud, kun for å se at Blom også satt med {j-}{j-}{j-} med et bedre side kort (kicker). Frustrasjonen til Negreanu kunne lese på hans spill.

I en $10.000 pott check-synte han Blom på river i et bord som viste {a-Hearts}{a-Spades}{j-Diamonds}{8-Spades}{7-Spades} og kun for å se seg slått av en flush fra Blom {q-Spades}{4-Spades}. Og deretter i en $19.600 synte Negreanu igjen river budet fra Blom i et bord som viste {6-Spades}{8-Diamonds}{5-Hearts}{2-Spades}{j-Clubs}. Blom viste opp {j-Diamonds}{8-Spades} og 2 topp par. Med 707 hender spilt hadde Blom vunnet over halvparten av Negreanu sin stack som var på $150.000.

Ting blir bare verre for Negreanu

Negreanu traff en knekt høy flush mot Blom i en $21.400 pott og kun får se Blom vise opp nut flushen. Ved bord 3 synte Negreanu flopp, turn og river i et bord som viste {6-Hearts}{7-Diamonds}{7-Hearts}{9-Spades}{4-Diamonds}, Blom viste opp {j-}{j-} og vant nok en stor pott ($19.600). To hender senere ved det samme bordet forsøkte Negreanu seg med et check-høynings bløff på turn med et åpent straight drag. Blom synte med flushe drag og 2 par, og traff det tredje paret på river som var godt nok til å vinne potten på $9.200. I en all-in pott, hvor Negreanu traff 3 like (igjen) og Blom hadde (igjen) et bedre side kort (kicker):

SuperStars Showdown - Blom Vs Negreanu kamp 1 - Del I 102

Bilder og info fra PokerStarsblog
Del II av PokerStars SuperStars Showdown kommer senere.

Vil du se den 2. kampen i PokerStars SuperStars Showdown ? Last ned PokerStars gjennom PokerNews og benytt deg av vår markesføringskode NORWEGIANPOKERNEWS for å delta i våre gode og verdifulle kampanjer med PokerStars.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories