888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Spill Sunday Storm hos PokerStars + Gratis billett bonus!

Sunday Storm

Last ned PokerStars og gjør et minimum innskudd vedbruk av bonus kode STORM og motta en gratis billett til en ny $1 million guaranteed Sunday tournament.

PokerStars har nylig annonsert en ny turnering som kommer til å ta spilleren med Storm. PokerStars Sunday ¼ Million har fått et nytt navn - The Sunday Storm – og relanseres med en stor $1.000.000 garantert premiepott den 27. mars (Fra 3. april, vil premiepotten være $300.000.) Innkjøpet er kun $11, men det vil være gratis satellitter hver time til denne og du kan kvalifisere deg gratis til denne.

For å feire denne nye turneringen, så vil nye spillere som gjør registrering og innskudd gjennom PokerNews få 1 billett til The Sunday Storm gratis. Ved bruk av bonus koden Storm vil spillere få kreditert en billett til turneringen. Og dette er i tillegg til vår 100 % opp til $600 innskudds bonus.

Spill Sunday Storm hos PokerStars + Gratis billett bonus! 101

PokerNews Sunday Million Freeroll


Dersom du likte denne, vil garantert vinne denne. Hvis du laster ned PokerStars via PokerNews og spiller deg til 75 VPPs før slutten av mars, vil du få spille i vår $15.000 Sunday Million Freeroll den 10. april . Ikke bare er det en premiepott på $1.000, men også 45 billetter til Sunday Million og mer enn 200 billetter til den neste Sunday Storm.

Ikke glem å benytte deg av Markedsføringskoden NORWEGIANPOKERNEWS ellers vil du ikke kunne delta i denne freerollen eller fremtidige kampanjer med PokerStars gjennom PokerNews, da denne koden linker deg opp til hvem som kan delta i PokerNews sine kampanjer hos Verdenes største pokerside.

*Vennligst slett dine nettlesers cookie før du laster ned PokerStars sin programvare, hvis ikke kan du oppleve å ikke kunne delta i PokerStars sine kampanjer, da du kan ha lastet ned eller klikket på PokerStars sine linker utenom PokerNews!
– Les mer om hvordan du sletter disse i Internet Explorer og Firefox

Hva synes du?

More Stories

Other Stories