Spill Poker & Bet på sport med 888 Team Poker turneringer

888 Poker

Spill poker og sats penger på sports eventer i dag samtidig som man spiller 888 Poker's nye og unike turneringsformat.

Et nytt og spennede poker format har blitt annonsert hos 888 Poker som kombinerer det beste fra poker og sports betting. Teams Poker lar deg ikke bare spille i turneringer med ekstra penge verdier i, det lar det også satse på kommende sports eventer – selv om du skulle ryke ut, har du muligheten til å vinne penger.

Spill Poker & Bet på sport med  888 Team Poker turneringer 101

Hver turnering vil ha en stor sportbegivenhet som blir holdt den dagen, eksempel den 26. mars vil det være Formel 1 løp hvor det står mellom Ferrari og McLaren.
Når du registrerer for denne turneringe vil bli spurt om du vil velge et lag, og deretter spiller du turneringen som normalt uten at det koster ekstra en selve innkjøpet til turneringen.

----Last ned 888 Poker----

Uansett, 50 % av premiepotten er reservert til spillere som har valgt det vinnende laget for dagen. Så har du valgt Ferrari og dem vinner, vil du motta en lik del av de 50 % av premiepotten som blir fordelt på spillere med riktig vinner.
Team tournament fra 888 Poker er en glimrende måte og følge med favoritt teamt ditt fram til seier, mens man spiller poker. Det er uten tvil turneringen i seg selv som har et bra element i form av rivaliserende fans.

Spill Poker & Bet på sport med  888 Team Poker turneringer 102

Sats penger i denne ukens store Rugby Six Nations kamp mellom England og Scotlandlørdag kl 18:00 GMT. Ikke glem at får en 100 % opp til $888 bonus når du laster ned 888 Poker gjennom PokerNews, som du ikke finner noen sted på nettet.

Spill Poker & Bet på sport med  888 Team Poker turneringer 103

Hva synes du?

More Stories

Other Stories