Siste innspurt i vår eksklusive $50 bonus fra Poker848

Poker848

Last ned Poker848 gjennom PokerNews og tjen 75 poeng før 15. mars og få en eksklusiv $50 bonus på toppen av den vanlige innskudds bonusen.

Tiden for å ta del i denne bonusen i vår $50 Cash Prize Promotion hos Poker848 er snart over. PokerNews gir alle Poker848 spillere en eksklusiv $50 bankroll økning på toppen av den vanlige 100 % opp til $280 i første innskuddsbonus , men dette gjelder bare fram til tirsdag 15. mars.

Alt du trenger å gjøre er og signere opp hos Poker848 gjennom PokerNews og tjen kun 75 poeng for denne eksklusive bonusen, med du må gjøre dette før 15. mars. Denne $50 bonusen blir utbetalt 6 ganger raskere enn noen av våre konkurrenter som normalt har en utbetaling på $10 for hver 100. poker poeng.

Hundrevis av fornøyde pokerspillere har allerede fått utbetalt denne bonusen, så ikke gå glipp den. Registrer en konto hos Poker 848 gjennom PokerNews og tjen 75 poeng før det er forseint!
Les vår review av Poker848

*Vennligst slett dine nettlesers cookie før du laster ned Poker848 sin programvare, hvis ikke kan du oppleve å ikke kunne delta i Poker848 sine kampanjer, da du kan ha lastet ned eller klikket på Poker848 sine linker utenom PokerNews!
– Les mer om hvordan du sletter disse i Internet Explorer og Firefox

Hvis du skulle oppleve noen problemer med noen av våre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories