WSOP 2018

Pokernyheter 27. mars: "Jungleman12" - Cake Poker - FTOPS

Daniel "Jungleman12! Cates

Leter du etter topp nyheter fra pokerverden rundt? Da bør du følge med nyhetene hos PokerNews Norge
I de siste dagers nyheter kan du lese om:
Daniel "Jungleman12" forteller om sin oppvekst, PokerListnings. com kjøper Cake Poker Network, PokerStars utvider staben sin, FTOPS XIX er annonsert og Eugene Katchalov er det nye tilskuddet til Team PokerStars Pro.

Gikk du glipp av disse nyhetene?

The Wynn Classic 2011 : Annette nr 2 i Main Event
Annette Obrestad endte på 2.plass i The Wynn Classic Main Event, hun tapte en 6 timers heads up kamp mot Tim West. Dette var hennes først finale bord i 2010

Petter Northug deltar i Poker NM – Mosvik trenger ny spiss
Petter Northug deltok i 2008 sammen med kompisen Stig Rune Kveen som ble NM mester i Main Event i 2008.

Poker Europa Magazine legger ned sin virksomhet
Etter 11 år og 4 mnd med utgivelse av Poker Europa er det slutt, konkurransen fra internett opp i gjennom årene og manglende betalinger fra annonsører har nå det lengst levende Poker Magasinet valgt å legge ned etter april utgaven

3 dager med "jungleman12" Daniel Cates

The New York Times publiserte en sak med Daniel “jungleman12” Cates fredag i forrige uke. Journalist Jay Caspaign King fulgte Cates i 3 dager, og fikk se livsstilen til den 21.årige online poker fenomenet. Cates diskuterte hans barndom og oppvekst og hvordan han tilbrakte mye tid alene gjennom high school hvor han tilbrakte mye tid ved video spilling, inntil han oppdaget online poker. Som han spilte med ” sine ikke virkelige” venner og online spilleren Scott "Urnotindanger2" Palmer.

Les hele artikelen hos New York Times

PokerListings kjøper Cake Poker

PokerNews kan bekrefte av PokerListings.com har kjøpt Cake Poker Network, Avtalen som gjør at poker affiliate og media siden over tar eierskapet av poker nettverke, og en signering er snart endelig. Cake Poker Nettverket inkluderer sider som Victory Poker, Unabomber Poker og OnlyPoker. I fjor forlot poker sider som DoylesRoom og LockPoker. Lee Jones som var card-room manager for Cake Poker forlot også i fjor. Nettverket kom under søkelyset i 2010 da PokerTableRatings oppdaget sikkerhets svikt som var lignende til det som ble funnet hos Cereus Nettverket.

New PokerStars utvider - Lee Jones er tilbake

PokerStars har nettopp annonsert at de har ansatt Guy Templer og ansatt på nytt Lee Jones til deres eksklusive team. Templer som tidligere har jobber som ”chief operating officer of Netplay TV”, vil nå ta over jobben som “corporate business development director for PokerStars”. Han vil nå jobbe med forretnings utvikling for siden, inkludert framstøtt mot nye markeder. Lee Jones var PokerStars pokerrom manager fra 2003-2007, Og i løpet av den tiden, ble han kjent og respektert blant spillere ved PokerStars. Den nye jobben med PokerStars er sjef for Home Games, den nyeste løsningen for PokerStars som lar spillere lage og arrangere sin egne poker klubber.

Les mer i pressemeldingen.

FTOPS XX oppsettet er blitt annonsert

Under 1.mnd etter at Full Tilt Poker FTOPS XIX ble ferdig, er oppsettet for FTOPS XX annonsert. Som starter 17.april med en $200+$16 no-limit-hold`em turnering med $3.000.000 garantert premiepott. Det vil være 45 turneringer over 2 uker med over $38.000.000 i garanterte premiepott. Hele 13 av 45 turneringer vil ha en premiepott på over $1.000.000 garantert.

Mulit-Entry turneringer er fortsatt med i oppsettet, Rush Poker turneringer og varierte spill er også lagt til i serien. Main Event turneringen med $7.500.000 i garantert premiepott vil koste $600+$40 i innkjøp og er en Multi-Entry turnering. Dersom FTOPS XIX var en indikasjon på hva som kommer. Vil deltagere for disse turneringene være over 10.000 og knuse tidligere deltagelser i de store garantert turneringer

Eugene Katchalov har signert med PokerStars

Eugene Katchalov har signert for Team PokerStars Pro. Den 29.årige proffen vil begynne hos PokerStars ved start i Russian Poker Series i Kyiv, som startet den 26. mars og avsluttes den 3.april.

“I feel very fortunate in having the opportunity to represent PokerStars. It is the largest and, in my opinion, the best-run poker site in the world, with a great team of pros. I look forward to continuing my great run in poker and helping PokerStars successfully expand and evolve within the ever-changing world of poker," sier Katchalov.

Tidligere i år vant Katchalov $100.000 Super High Roller turneringen ved PokerStars Carribean Adventure, og noen dager senere ved PCD ble han nr 2 i $10.000 High Roller Six-Max turnering. Han har vunnet totalt $6.104.132.

“Eugene has always flown under the radar, but among his peers, his game is well respected and he is considered one of the best in the world, both in tournaments and cash games. I’m thrilled to see Eugene as part of the team. He’s a great guy and an excellent poker ambassador," sier Daniel Negreanu.

Vil du spille mot Katchalov og de andre Team PokerStars proffene? Registrer en PokerStars konto i dag.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories