888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerNews sin spådom for 2011 NBC National Heads-Up Poker Championship

2011 NBC National Heads-Up Poker Championship

I 2005, lette NBC etter et nytt program under NHL Lockout og sendte det første National Heads-Up Poker Championship. I dag er denne turneringen stor for både NBC og poker verden, og årets turnering starter om noe få dager. Feltet består av 64 spillere som er kvalifisert eller blitt intervjuet for å spille i denne turneringen.

Deltagere til 2011 NBC National Heads-Up Poker Championship

Jason AlexanderPatrik AntoniusEric BaldwinDavid BenyamineAndy Bloch
Liv BoereeJames BordDoyle BrunsonJoe CadaDaniel Cates
Johnny ChanDon CheadleNicolas ChouityAllen CunninghamJonathan Duhamel
Annie DukeTom DwanPeter EastgateEli ElezraAntonio Esfandiari
Chris FergusonTed ForrestPhil GalfondPhil GordonBarry Greenstein
Bertrand GrospellierJoe HachemGus HansenJennifer HarmanPhil Hellmuth
Phil IveyFaraz JakaJohn JuandaGabe KaplanFrank Kassela
Eugene KatchalovPhil LaakHoward LedererErick LindgrenAyaz Mahmood
Thomas MarcheseMike MatusowJason MercierMichael MizrachiSorel Mizzi
Chris MoneymakerDaniel NegreanuScotty NguyenAnnette ObrestadDennis Phillips
Dwyte PilgrimJohn RacenerGreg RaymerVanessa RoussoKara Scott
Huck SeedErik SeidelVanessa SelbstEmmitt SmithGavin Smith
Jennifer TillyMelburn WhitmireDavid WilliamsJustin Young 

Spillere vil bli plassert tilfeldig ved GoDaddy.com Draw PartyPURE Nightclub på torsdag 3 .mars og vil starte spillingen på fredag. Her er en nærmere titt på noen av spillerne og deres forutsetninger og drømmemotstandere.

Kjendisene
Jason Alexander spiller for andre gang siden 2009 hvor han ble utslått av Huck Seed i første runde,
men Alexander har imponert siden den gang. Han klarte finalebordet ved en WSOP Circuit Prelim Event ved Harrah’s Atlantic City i desember 2010 og fikk $16 933 for sin 5.plass der. Heads-up play er ikke hans beste styrke og skulle Alexander komme langt vil det gi høye odds.

Don Cheadle sjokkerte alle i 2007 ved å slå Phil Ivey I første runde og har etter det vunnet sin første match I 3 av 4 tureringer han har deltatt i. Han har ikke klart å vinne sin andre match, noe som han neppe vil klare i år heller.
Ved dag 1 d av 2010 WSOP Main Event, Emmitt Smith åpnet dagen med å annonsere ”Shuffle and play.”
Hall of fame (NFL) ”running back” fikk ikke spillet til å sitte og etter bare 3 timer var WSOP over for hans del. Smith sin deltagelse ved NBC Heads-up, vil bli kortvarig her også for Dallas Cowboys legenden.

Nye spillere

Liv Boeree klarte hele 10 store live turneringer premier og vant EPT San Remo Main Event og $1 698 300. Hun startet 2011 ved å slå James “mig.com” Mackey heads-up i PokerStars Sunday Warm-Up for $147 780, og vil være en tøff motstander uansett hvem hun møter i runde 1.

Faraz Jaka har siden 2009 vunnet over $2 000 000 i live turneringer og vant WPT Player of the Year tittelen for sesong 8. Jaka’s har deltatt i en handfull tv finalebord hvor hans aggressive spille stil har gitt han mye oppmerksomhet. Han ble nr 8 under $10 000 Heads-Up Championship ved 2010 WSOP for $94 956.

Justin Young kvalifiserte seg ved å slå sin gode venn Eric Baldwin I en satellitt ved Caesars Las Vegas. Young ble nr 2, slått av Baldwin under NAPT LA Bounty Shootout, men ser ikke ut til å være bekymret siden Balwin også skal delta. Young har over $1 800 000 i totale premier i live turneringer og nylig ble han nr 4 i 2 heads-up turneringer, en ved Southern Poker Championship i Biloxi og den andre ved LA Poker Classic.

Utfordrene
Barry Greenstein har deltatt i 5 NBC Heads-Up turneringer og har aldri blitt utslått i 1 runde. Han har 3 ganger kommet til runde 3 og runde 4 en gang, hvor han tapte mot Huck Seed. Greenstein er blant de beste spillere i verden.
Joe Cada er automatisk kvalifisert siden han vant WSOP Main Event i 2009, Cada fikk et veldig tøft år i 2010 ved live turneringene han deltok i utenom heads-ups spillet som er hans styrke. Han ”grinder” alle de største heads-up sit & go på nettet og har en fordel over de fleste spillere i feltet. Med noen heads-up matcher på boken vil gi Cada en god start på 2011.

Vanessa Selbst skulle spille mot Layne Flack i første runde av 2010 National Heads-Up Poker Championship, men Flack møte aldri opp og David Oppenheim overtok plassen. Selbst hadde forberett seg til å møte Flack og ble frustrert når Oppenheim steppet inn i siste minutt.
Oppenheim slo henne, og nå er hun ute etter hevn, Selbst er et heads-up monster som har deltatt 4 ganger i store heads-up turneringer med innkjøp opp til $250 000. To ganger har hun blitt nr 3 i Heads-Up World Championship ved WSOP (2007, 2008) og er en farlig motstander i feltet.

Favorittene

Huck Seed gjør det bestandig bra i denne turneringen. Han har 3 semifinaler og vant i 2009. Han ble nr 8 i High-Roller Heads-Up turneringen under WSOPE 2010.

Chris Ferguson har i likhet med Seed 3 semifinaler, men har klart å vinne disse. Mannen de kaller Jesus tapte sine 2 første matcher mot Phil Hellmuth (2005) og Ted Forrest (2006), men i 2008 vant han endelig ved å slå Andy Bloch (2-1). Ferguson er en selvskreven favoritt til å komme til finale for fjerde gang.

Drømme matchene

Tom Dwan vs. Daniel Cates – Lol Live Durrrr Challengeaments. Dersom single bord på nett er som å trekke tenner for Dwan og Cates, forestill deg på hva som vil skje dersom de spiller mot hverandre.
Daniel Negreanu vs. Annie Duke – Kan denne bli flyttet til et bøttekott?
Greg Raymer vs. Phil Hellmuth – Kampen mellom de tidligere WSOP mestere vil nok Hellmuth bruke sitt eget merke og Aria på sine klær, Fossil man vil nok møte opp i vanlige klær hvis ikke en ny sponsoravtale er i boks.
John Racener vs. Sorel Mizzi – Caesars stiller med poker dealere til denne matchen?
Phil Galfond vs. Phil Ivey – Ikke bare deler de to same fornavn, de er begge to gale spillere, Ivey har en edge, men Gafond er litt mer velpolert når de kommer til heads-up spill.
Eric Baldwin vs. Justin Young (III) – Gode ting kommer alltid på den tredje, Muhammad Ali vs. Joe Frazier (III) i Thrilla in Manilla var en epik kamp, og det forventes ikke mindre fra disse to bestevennene?
Forutsigbart
Mike Matusow, Eli Elezra, Frank Kassela, Doyle Brunson, Johnny Chan og Ivey vil alle bli utslått I deres første match.
Peter Eastgate er ikke blitt rusten i sitt spill, men han vil avansere til en kvartfinale og da blir det slutt.
Dwyte Pilgrim vil snake mye!
Vanessa Selbst møter Annette Obrestad i semifinalen og taper 2-0, Annette møter Dwan i finalen. Patrik Antonius vil fortsatt se veldig fin ut.
Jason Mercier vil ha på seg på en LeBron James genser. Og tilslutt, verken Thomas Marchese eller Eugene Katchalov vil kunne vinne 2011 NBC National Heads-Up Poker Championship.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories