888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerNews har de beste Party Poker bonusene på nett!

  • Theodor JensenTheodor Jensen
PartyPoker bonuser

Registrer deg hos PartyPoker gjennom PokerNews og du vil ikke bare motta en $50 gratis bankroll/bonus, kombiner denne med innskudd på $50 for å få en kombinert bonus på $100 som spilles dobbelt så rask som andre bonuser hos PartyPoker.

PokerNews anbefalerNeteller, UKASH og Paysafe som betalingsløsninger hos PartyPoker siden Norske Visa/MasterCard ikke lenger kan brukes ved poker sider.

Hvis du har fulgt PokerNews over en periode, så har du sikkert lagt merke til at vi er de beste på velkomst bonuser innen poker. Vår GRATIS $50, ingen innskudds bonus har allerede blitt benyttet av tusenvis av Club PokerNews medlemmer verden over og vi slutter ikke med den heller.

Den beste bonusen innen online poker.


Som en påminnelse på hvordan du kan få GRATIS $50 , ja det stemmer helt GRATIS. Registrer hos PartyPoker gjennom PokerNews, følg vår guide og bruk bonus koden NO50FREE. Du trenger ikke og sette inn fem øre eller gi fra deg noen bank opplysninger om deg. Denne bonusen er eksklusiv for PokerNews, som du ikke finner noen annet sted.

Det er virkelig en gratis bankroll, uten noen krav!

Men dersom du vil ha en enda større bonus, benytt deg av vår GRATIS $50 bonus kombinert med vår eksklusive reload bonus og få $100 for bare et innskudd på $50, Ikke bare dette, men utbetalingskravene er enda enklere gjennom PokerNews enn hos noen andre sider.

Vil du sete inn penger? Vår innskudds bonus er bedre

La oss vise deg hva vi mener. Hvis du registrerer hos PartyPoker andre steder, så må du sette inn $100 for å motta $100 i bonus. Deretter må du spille inn 600 PartyPoker poeng.
Hos PokerNews er det halvparten av innskuddet og nesten halvparten av poeng kravet. Bare følg vår steg for steg guide.

Alt i alt for du $100 i bonus for innskudd på $50 og 350 PartyPoker poeng, istedenfor
$100 i innskudd og 600 PartyPoker poeng.

Dette betyr at gjennom PokerNews trenger du 2 x PartyPoker poeng, mens hos våres nærmeste konkurrent er det hele 8 x PartyPoker poeng. Dette er et bevis på at PokerNews har de beste PartyPoker bonuser på nettet.

Bare husk – IKKE GJØR INNSKUDD før du har mottatt dine første $25 på din Party konto. Ellers så vil du IKKE kunne bruke begge bonusene.

Gratis måned hos PokerNews Strategy


Det stopper ikke med penge bonusene, fordi alle som får GRATIS $50 bonusen, vil også motta 1 måned GRATIS hos PokerNews Strategy til en verdi av $30. Når din Party konto er blitt kreditert med de først $25 av dine GRATIS $50, vil du motta en E-post hvor du bekrefter din gratis måned hos PokerNews Strategy. Denne vil sende deg til en registrerings side til denne kampanjen og du må bruke samme E-post adresse som du registrerte deg hos PartyPoker med, hvor vi kan finne deg i vårt system for å gi deg1 mnd gratis hos PokerNews Strategy,

Tilslutt og på toppen av disse gode verdiene, har PokerNews og PartyPoker et unikt samarbeid som har gitt våre medlemmer noen av de beste freeroll turneringer og rake race innen online poker. Vi har sendt spillere til WSOP og til poker games som er blitt vist på tv, og selvfølgelig mange tusenvis dollar i freeroll turneringer du ikke finner noen andre steder på nett.

Kort versjonen, det lønner seg og registrere en PartyPoker konto gjennom PokerNews.

PokerNews anbefalerNeteller, UKASH og Paysafe som betalingsløsninger hos PartyPoker siden Norske Visa/MasterCard ikke lenger kan brukes ved poker sider.

*Vennligst slett dine nettlesers cookie før du laster ned PartyPoker programvaren, hvis ikke kan du oppleve å ikke kunne delta i PartyPoker sine kampanjer, da du kan ha lastet ned eller klikket på PartyPoker sine linker [U]utenom [/UPokerNews! – Les mer om hvordan du sletter disser i Internet Explorer og Firefox

Hva synes du?