WSOP 2018

PokerNews.com feirer 20.000 følgere på Twitter

PokerNews.com feirer 20.000 følgere på Twitter 0001

Ok, det vokser vel ikke like fort som @charliesheen, men nå feirer PokerNews.com at de har over 20.000 som følger dem på Twitter. PokerNews Norge har sin egen Twitter side hvor man får daglige oppdateringer fra PokerNews Norge. Hvis du vil følge oss på Twitter så er oppdatert på alle nyhetene, live rapporteringer fra alle de største poker turneringer i verden, de aller beste kampanjene gjennom våre partnere, og du kan gi oss tilbakemeldinger på @NOPokernews

Det kunne ikke bli en bedre tid til å bli med PokerNews sin sosiale media revolusjon fordi akkurat nå har vi en eksklusiv $11.000 Social Media Freeroll Series on Bulldog777. Med oppstart 25. mars og alt du trenger å gjøre er å laste ned Bulldog777 gjennom PokerNews, gjør et minimum innskudd og få passordet enten gjennom vår Facebook side eller Følg oss på Twitter.

Over 20.000 følgere til PokerNews.com har hatt stor glede av lenge, kan du gå glipp av hvis du ikke er oppdatert på vår Twitter side @NOPokernews.

Sjekk ut vår Pokerliga side og les om våre 3 store ligaer som pågår nå.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories