PokerAfterDark uke 3 - Episodene 1-6 ser du her

I uke 2 av Poker After Dark sesong 7 $150 000 Cash game kunne vi se underholdning fra
Dave "viffer" Peat og Eli Elezra. En som fikk oss seere til høyne øyenbrynene var Phil Laak som spilte utenom det vanlige. For utenom disse 3 fant vi også Greg Mueller, Olivier Busquet samt pokerlegenden Howard Lederer.

Nå som High Stakes Poker i årets sesong ikke kommer til å inneholde Full Tilt spillere, etter at PokerStars kjøpte rettighetene til årets sesong, noe som har skapt noen konflikter mellom PokerStars og Full Tilt Poker. Nå er Poker After Dark et av de programmer hvor vi kan de beste high stakes spillere i verden kjempe om hverandres penger og chips.

Nedenfor finner du alle episodene fra uke 3, inklusiv episode 6 som er directors cut.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories