Poker 848 med $50 ekstra bonus, pluss sin $280 bonus!

Poker 848 bonuser

Vår gratis chips koffert kampanje hos Poker848 er vært utrolig populær og det har resultert i at vi er fri for chips kofferter. Varelageret er tømt, men det gjør ikke den gode verdien PokerNews lesere fortsatt får gjennom våre kampanjer.
Det er fordi at vi gir alle spillere som åpner en Poker848 konto gjennom PokerNews og inntjener kun 75 poeng til gratis bonus penger!

Så når du nå registrerer en Poker848 konto gjennom PokerNews og gjør et innskudd på minimum $30 og inntjener 75 poeng før 15. mars, blir du kreditert din konto med $50 - Når kravet til $50 bonusen er gjennomført, vil du innen 7 dager bli kontaktet av 848Poker support angående din $50 gratis bonus for utbetaling. Denne bonusen er på toppen av vår 100 % opp til $280 innskudds bonus som du vil få når du registrerer hos Poker848 gjennom PokerNews, bonusen tar faktisk 6 ganger raskere å klare enn bonuser hos vår konkurrenter normalt ville ha gitt $10 for hvert 100 poker poeng.

Bli en pokerspiller hos Poker848 gjennom PokerNews og ta del i denne herlige $50 gratis bonusen i dag.

Innskuddsmuligheter hos Poker848

PokerNews anbefaler Neteller, UKASH og Paysafe som betalingsløsninger hos Poker848 siden Norske Visa/MasterCard ikke lenger kan brukes ved poker sider.

*Vennligst slett dine nettlesers cookie før du laster ned Poker848 sin programvare, hvis ikke kan du oppleve å ikke kunne delta i Poker848 sine kampanjer, da du kan ha lastet ned eller klikket på Poker848 sine linker utenom PokerNews!
– Les mer om hvordan du sletter disse i Internet Explorer og Firefox

Hva synes du?

More Stories

Other Stories