WSOP 2018

PartyPoker nyheter: Big Game V Race og nytt Palladium VIP

PartyPoker Big Game

Denne uken hos PartyPoker nyheter du kan spille deg til “The Big Game V” og les om de nye fordelene ved det nye Palladium VIP loyalty scheme.

Kvalifiser deg til The Big Game V
Den neste TV innspillingen av PartyPoker Big Game er annonsert til å starte 15-17.april ved Dusk Till Dawn club[/B] i Nottingham. Det er et 48 timers cash game maraton hvor i fjor to av deltagerne vant sitt hver sitt gjennom PokerNews. PartyPoker er villige til å gi bort hele 9 stk $15 000 pakker til ”The Big Game”, som inkluderer $13 000 og $2 000 i lommepenger.
For å kunne vinne din plass vil det være “3 points races” for å delta i Low, Medium and High Stakes. 6 pakker (2 i hvert av racene) vil bli belønnet de 2 beste i hvert race og de neste spillere vil vinne penger og et sete i en Big Game pokerfreeoll, hvor de siste pakkene er å vinne. Selv om du ikke skulle komme i toppen er det over 500 seter til disse Big Game pokerfreerollene.

Kappløpet starter 21.mars til 3. april.

Nytt og bedre Loyalty System
Det allerede imponerende Palladium Rewards system har fått seg et løft denne uken. Flere flotte artikler har blitt lagt til i VIP butikken og flere ting har blitt lagt til i VIP systemet, som belønner opp til 50 % i rakeback nå.

PartyPoker nyheter: Big Game V Race og nytt Palladium VIP 101

De beste online poker bonuser

PokerNews har de beste bonuser hos PartyPoker, og du drar fordel av disse hvis du har penger til innskudd eller ingen penger – PokerNews og PartyPoker fikser det for deg. Bare for å gi deg en påminnelse så kan du får $50 i gratis poker penger når du signerer opp hos PartyPoker gjennom PokerNews , følg vår guide og bruk bonus koden NO50FREE. Du trenger ikke å sette inn 5 øre, denne bonusen er eksklusiv for PokerNews og du finner den kun hos PokerNews. Og vil du ha en enda større bonus så følg med.

Du kan benytte deg av Party $50 gratis poker penger kombinert med vår eksklusive reload bonus, får og få hele [B]$100 med innskudd på bare $50/[B]. Ikke bare dette, men kravene er mye enklere gjennom PokerNews enn noen andre steder. Hvis du signerte opp hos PartyPoker gjennom en annen side, vil du måtte sette inn$100 for en $100 bonus. Deretter må du klare 600 PartyPoker poeng for å få utbetalt denne bonusen.
Hos PokerNews får du den samme poker bonusen for halvparten av poengene og halvparten av poengene.
Følg vår guide!

PartyPoker nyheter: Big Game V Race og nytt Palladium VIP 102

Hva synes du?

More Stories

Other Stories