Norsk Poker liga hos PokerStars - Vinn sete til EPT

Norsk poker liga

Spill i Norsk Pokerliga (NPL) og vinn en premiepakke til EPT!

Norsk Pokerliga er endelig her!
Nær $ 4000 i månedlige premier og fem premiepakker til European Poker Tour (EPT) deles ut over de neste 12 månedene.

Tjen så mange poeng du kan ved å delta i turneringene mot dine landsmenn, og se ditt navn klatre på rangeringen. Nå har du muligheten til å vise alle hvor god du virkelig er!

Du mottar poeng hver gang du spiller i en av de daglige turneringene. Jo flere turneringer du spiller i, og desto høyere plasseringer du klarer, desto flere poeng mottar du. Dersom du klarer å nå topp 50 i en av de to divisjonene ved slutten av hver måned, vil du motta ekstra pengepremier!

Norsk Pokerliga – Premier

Norsk Poker liga hos PokerStars - Vinn sete til EPT 101

I tillegg til poeng, vinner du pengepremier både i Cash- og FPP-turneringene. Alle premier utbetales i henhold til PokerStars’ standard utbetalingsstruktur. Ved slutten av hver måned gis det pengepremier til spillerne som når topp 50 i hver divisjon, basert på utbetalingsstrukturen over.

Etter månedsslutt vil de 9 beste plasserte spillerne fra hver divisjon i tillegg få muligheten til å spille om et sete+hotell i til en EPT turnering!

Hvordan delta i Norsk Pokerliga

Norsk Poker liga hos PokerStars - Vinn sete til EPT 102

Dersom du ikke har en PokerStars konto, kan du laste ned en gjennom PokerNews og benytt vår markedsførings kode NORWEGIANPOKERNEWS

PokerStars avholder to turneringer hver dag med starttidspunkt som angitt over. Du kan spille i bare en av dem, eller begge. Husk – jo mer du spiller, desto flere poeng opptjener du! Disse eksklusive turneringene er åpne for alle PokerStars-spillere i Norge, og du kan altså spille i begge de to divisjonene. Du finner samtlige turneringer i PokerStars-lobbyen under fanen Turneringer > Regional.

Norsk Pokerliga – Poengstruktur

Norsk Poker liga hos PokerStars - Vinn sete til EPT 103

Merk: Totalt antall poeng som deles ut i en enkelt Norsk Pokerligaturnering er som du ser over – poengene er ikke kumulative. Dersom du for eksempel ender i pengene i en gitt turnering, mottar du fem poeng. Du vil ikke motta fem poeng for å nå pengene, og i tillegg ett poeng for deltagelse.

I fem av de neste 12 månedene vil Norsk Pokerliga avholdes. De ni beste spillerne fra hver divisjon registreres automatisk i en freeroll-finale som kjører den 3. i den påfølgende måneden. Disse spillerne skal kjempe om et sete i en kommende Main Event i European Poker Tour!

Rangeringstabellen til NPL oppdateres jevnlig, så sjekk innom ofte for å se om du er blant topp 50.
Vennligst kontakt support@pokerstars.com dersom du har spørsmål om Norsk Pokerliga.

*Vennligst slett dine nettlesers cookie før du laster ned PokerStars sin programvare, hvis ikke kan du oppleve å ikke kunne delta i PokerStars sine kampanjer, da du kan ha lastet ned eller klikket på PokerStars sine linker utenom PokerNews!
– Les mer om hvordan du sletter disse i Internet Explorer og Firefox

Hva synes du?

More Stories

Other Stories