WSOP 2018

Negreanu er neste motstander i SuperStar Showdown V

Daniel Negreanu

Viktor “Isldur1” Blom har i tidligere intervjuer med online pressen uttalt at Daniel Negreanu er en av hans Poker idoler da han startet med Poker. Nå møter han sitt idol i den neste PokerStars SuperStars Showndown, som vil spilles over 2 kamper den 20. og 27. mars. Mange har sikkert lurt på hvorfor Negreanu har tilbrakt flere timer ved bordene hos PokerStars den siste tiden, og nå vet vi svaret på det.

Negreanu og Blom kommer til å spille 2500 hender i hver kamp. Etter at 2500 er spilt ferdig 20. mars vil deres chips stacker bli overført til 27. mars og spillerne fortsetter sin 2. kamp med de samme stackene.

Negreanu:

"It's all part of the learning process and I'm a big believer in going all out against the fastest competition I can find because then when I play others the pace will seem comfortable ".

"It's no different than a baseball player swinging five bats before he goes up to the plate or a golfer taking some practice swings with a heavy club."

I de tidligere kampene i SuperStars Showdown har Blom 3 seiere mot Daniel Cates, Tony G and Eugene Katchalov og 1 tap mot Isaac Haxton.

Vil du raile disse kampene, samtidig som du kan kvalifisere deg til NM 2011? Da trenger du en PokerStars konto som du kan laste ned gjennom PokerNews.

*Vennligst slett dine nettlesers cookie før du laster ned PokerStars sin programvare, hvis ikke kan du oppleve å ikke kunne delta i PokerStars sine kampanjer, da du kan ha lastet ned eller klikket på PokerStars sine linker utenom PokerNews!
– Les mer om hvordan du sletter disse i Internet Explorer og Firefox

Hva synes du?

More Stories

Other Stories