WSOP 2018

Lothar Matthäus profilerer Poker770 - Eksklusivt intervju

Lothar Matthäus

Poker770 har signert den Tyske fotball legenden Lothar Matthäus som deres offisielle ansikt utad. 49 åringen er for øyeblikket landslag trener for Bulgaria og spiller poker på sin fritid. Matthäus kommer til å spille noen turneringer for Poker770 i nær fremtid.
PokerNews Tyskland lagde et eksklusivt intervju med Matthäus like etter signeringen:

Hvor lenge har du spilt poker?
Helt ærlig, helt siden jeg startet med å spille fotball. Det var mye venting før kamper og mellom trening, vi spilte poker for å få tiden til gå, særlig da poker er et spill man kan spille over alt. Mitt favoritt spill er helt klart Texas Hold’em.

Hvorfor valgte du å signere med Poker770?
Poker700 har allerede signert store fotball spillere, inkludert Fabien Barthez, Daviel Bravo, Bernard Lama, og den 3 x World Karting Champion Jonathan Thonon. Kort fortalt er de i et pokerrom for mestere.

Lothar Matthäus profilerer Poker770 - Eksklusivt intervju 101

Hvordan vil dette påvirke din som landslag trener for Bulgaria?
Poker er helt klart bare en hobby, Min jobb som trener er en selvsagt min prioritering og lidenskap. Men jeg håper at muligheten til å bli bedre i min hobby øker nå sammen med Poker770, hvor jeg kommer til å bruke en god del av min fritid.

Hvordan vil mange år som proff fotball spiller hjelpe deg innen poker?
Profesjonelle utøvere har de samme rammene rund sine ambisjoner som poker spillere. Jeg tror at dette vil få frem det beste som jeg ligger inne med.

Når vil vi kunne se deg i de store turneringsseriene?
Jeg kan ikke svare på dette akkurat nå, vi må planlegge vår tid og se hva jeg kan få til med Poker770. Før jeg spiller noen turneringer, vil jeg spille og trene ved Poker770.

Akkurat nå har vi en $7 500 freeroll hos Poker770 den 19. mars kl 20:00 GMT. Alt du trenger å gjøre er og laste ned Poker770 gjennom PokerNews og benytt deg av bonuskoden PKRNEWSNO og tjen 20 poeng som brukes til innkjøpet.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories