HSP sesong 7: Ruffin styrer showet i episode 4 -

HSP sesong 7: Ruffin styrer showet i episode 4 - 0001

I de tre første episodene av sesong 7 av High Stakes Poker, har Phil Ruffin dominert spillet og er opp $400.000. Han vant 2 store potter mot henholdsvis Vanessa Selbstog David “Viffer” Peat.
Vil amatørene sin flaks fortsette i den fjerde episoden? Eller vil haiene slå tilbake og vinne tilbake tapet sitt?

SPOILER ALERT

Hvis du venter på fjerde episode av HSP, ikke les videre.

Det var ikke noen oversikt over stack størrelsen til spillerne, men HSP verten Norm Macdonald informer om at det er over $3.000.000 ved bordet.

Putekrig med en pistol:
David Peat limpet inn med {a-Hearts}{10-Clubs} og det ble kast fram til Phil Ruffin som synte med {k-Clubs}{q-Clubs}. Bill Klein checker sine kort {j-Clubs}{10-Diamonds} og floppen viste {k-Diamonds}{6-Spades}{2-Spades}. Ruffin bød kjapt ut$20.000 i en pott med kun $3.000 og fikk kast fra de andre.
“Wow,” kommenterte Macdonald. “That’s like bringing a gun to a pillow fight.”

Ruffin finner bakdøren:
I neste hand var det kast frem til Phil Ruffin på knappen som limpet inn med {9-Clubs}{4-Clubs}. Bill Klein synte med{k-Diamonds}{6-Diamonds} og David Peat checker med {6-Hearts}{4-Hearts}. Alle tre checker {5-Clubs}{a-Diamonds}{10-Spades} floppen og {6-Clubs} på turn, men etter river {10-Clubs} gikk Peat ut med et bud på $1.000. Riffun re-høyner til $20.000 med sin flush. Klein kastet og Peat synte etter en tenkepause.. Ruffin viste opp sin flush og fikk ertet Peat litt og vant nok en pott.

Stack Sizes: Bedre sendt enn aldri!

SeteSpillerAntall chipsVinn/tap
Sete 1Doyle Brunson$127.600-$72.400
Sete 2Vanessa Selbst$212.600-$187.400
Sete 3Barry Greenstein$27.000-$173.000
Sete 4Antonio Esfandiari$661.000+$461.000
Sete 5Andrew Robl$347.800+$47.800
Sete 6Phil Ruffin$918.200+$418.200
Sete 7Bill Klein$360.200-$439.800
Sete 8David Peat$410.300+$210.300

Ruffin vinner fra Greenstein:
Barry Greenstein åpnet med et bud på $3.000 fra tidlig posisjon med {a-Spades}{5-Spades}. Phil Ruffin bare synte med {a-Diamonds}{k-Diamonds} fra highjack posisjonen og David Peat synte også. Ruffin floppet nut flush - {3-Diamonds}{2-Diamonds}{q-Diamonds}. Greenstein fortsatte å by ut, denne gangen for $5.000. Ruffin synte, Peat kastet seg og {4-Hearts} på turn var en katastrofe for Greenstein som fikk straight og en hand han gikk all -in med sine siste $18.000. Ruffin som selvsagt synte og spurte Greenstein om han hadde mere penger. River kortet ble {4-Clubs} og uten betydning, og Ruffin hentet nok en pott på $200.000.

Ess høy er nok:
Phil Ruffin Limpet inn med {9-Diamonds} {9-Hearts}, David Peat limpet også inn med {q-Hearts}{7-Clubs} og Doyle Brunson fulgte med {5-Hearts}{4-Clubs}. Vanessa Selbst gikk til $5,000 med {8-Diamonds} {8-Hearts} og Antonio Esfandiari re-høyner til $20.000 med {a-Spades}{k-Diamonds}. Ruffin forsøkte å syne ut av rekkefølgen før Andrew Roblsin tur som kastet seg og Ruffin fikk syne seg inn i potten. Alle kastet seg unntatt Selbst og Ruffin, og de tre fikk se floppen {7-Spades}{2-Diamonds}{10-Spades}.
Esfandiari fikk $45.000 I midten, Ruffin kastet sitt par i ni, mens Selbst gikk i tenkeboksen. Hun kastet etter hvert den beste handen, og Esfandiari sitt bud var godt nok til å hente potten.

Esfandiari: “I thought it was going in.”
Selbst: “I thought so too.”
Esfandiari “I had ace-high, but I was calling.”
Selbst: “I had ace-high beat.”

30 Sekunder med Kara Scott:
Istedenfor å sitte ned med en og en spiller, spurte Scott alle sammen om hvilken person
som de ønsket til å spille dem i en film om deres liv. Her er svarene fra spillerne:

Andrew Robl – Matt Damon
Vanessa Selbst – Matt Damon
Phil Ruffin – Pierce Brosnan
Bill Klein – Robert Redford
Antonio Esfandiari – Michael Imperioli
David Peat – Jim Carrey or Danny DeVito

Greenstein vinner noe tilbake:
Phil Ruffin limpet i med {k-Spades}{7-Spades} og Doyle Brunson med {9-Clubs}{7-Hearts} og Vanessa Selbst {8-Spades}{5-Spades}. Barry Greenstein bestemte seg for å straffe de som limpet inn i potten og høyner til $5.100 med {k-Diamonds}{q-Spades}, kun Ruffin synte Greenstein. Floppen {k-Hearts}{10-Clubs}{6-Clubs} og Greenstein fyrte av et bud på $7.000, Uten å nøle høynet Ruffin til $20.000 og Greenstein synte. Turn {9-Hearts} og Greenstein roet seg ned og checker til Ruffin som fyrte av $20.000 inn i potten, Greenstein synte. River {a-Hearts}, og denne gangen var det Greenstein sin tur til å fyre av $20.000, Ruffin synte raskt og begge spillerne viste kortene sine. Det tok en liten stund før Ruffin oppdaget at han var slått, Greenstein sin dame holdt og vant potten på $132.600.

Soul Reading:
Vanessa Selbst åpnet for $3.000 med {a-Spades}{q-Spades}, Barry Greenstein synte med {10-Diamonds}{10-Clubs} også Antonio Esfandiari med {9-Hearts}{6-Hearts} synte. Floppen {2-Spades}{j-Hearts}{5-Hearts} gav Esfandiari et flush drag, og Selbst ledet ut med et bud på $6.700. Greenstein kastet den beste handen og Esfandiari synte. Turn kortet {3-Spades}, Selbst fikk et flush drag også som checker til Esfandiari, som bød ut $15.600. Selbst synte. {k-Spades} på river og Selbst kikket ned på nut flushen sin, Esfandiari fyrte av en bløff på $32.400 og Selbst check-høynet til $101.800. I et øyeblikk så det ut som Esfandiari var på tur til å gjøre noe skikkelig feil, men klarte å kaste handen sin.

Esfandiari:“I so wanted to re-raise you.”
Vanessa:“How could you call me with eight-high of hearts?
He said re-raise, but props for the sick soul read”.

High Stakes Legend:
Denne ukens hyllest er til den Texas fødte spilleren Jack “Treetop” Strauss,som er referert til hans høyde (six foot and six inches) Strauss var legendarisk for sin humor, men han var mest kjent for sin seier i WSOP Main Event i 1983, etter å ha vært ned til kun 1 stk chip. Han er opphavet til uttrykket: “all you need to win is a chip and a chair.” Ironisk nok døde Strauss I 1988 under et high stakes cash game.

Klein vinner en pott!:
Vanessa Selbst høynet til $3.000 med {j-Hearts}{10-Hearts} og Andrew Robl tre-bettet til $11.000 med {a-Hearts}{k-Diamonds}. Bill Klein synte tre-bettet fra lille blinds med {8-Spades}{8-Diamonds}, Selbst synte de $8.000 ekstra og fikk se floppen {9-Spades}{10-Diamonds}{8-Clubs}. Klein checker sitt set i 8 og Selbst bød $18.000. Robl kastet sin hand og Klein check-høynet til $58.000 hvor Selbst synte. Turn {3-Hearts} og Klein kom med et bud på $70,000. Selbst var nødt til å kaste handen sin og Klein vant sin første pott på lang tid. Klein kunne ikke dy seg ved å uttale: ”There’s always a nine.”

Oops:
Doyle Brunson åpnet med et bud på $3.400 med {k-Hearts}{q-Spades} og Vanessa Selbst synte med {8-Spades}{7-Spades}. Alle kastet seg og floppen viste {3-Hearts}{8-Hearts}{2-Spades}. Brunson checker til Selbst fyrte av et bud på $6.000 og Brunson check-høynet til $21.000. Selbst synte. På turn kom {a-Spades} og Brunson fyrte av et bud på $35.000 med kun konge høy. Selbst gikk all-in for $121.000 og Brunson kastet handen sin rimelig fort.

Dette var siste episode med Phil Ruffin. Han gikk derifra med en gevinst på $336.000– som er rekord for en amatør spiller. Poker legend Johnny Chan er neste mann som blir med i neste episode.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories