High Stakes Poker sesong7 episode 5: Here Comes Johnny!

Johnny Chan

I denne uken av High Stakes Poker, er det kun 3 spillere som er i pluss Antonio Esfandiari, Andrew Robl og David Peat. De resterende spillerne er ned over $100.000, inkludert Bill Klein som har tapt over $400.000. Johnny Chan som vant WSOP i 1987 og 1988 er ukens nye spiller.

SPOILER ALERT:

Dersom du vil venter på å se denne episoden, ikke les videre.

Sete plasseringer og chips count før den 5.episoden

SeteSpillerAntall chipsVinn/Tap
Sete 1Doyle Brunson$86,900-$113.100
Sete 2Vanessa Selbst$208,900-$191.100
Sete 3Barry Greenstein$278,400-$121.600
Sete 4Antonio Esfandiari$636,200+$436.200
Sete 5Andrew Robl$416,400+$116.400
Sete 6   
Sete 7Bill Klein$379,400-$421.600
Sete 8David Peat$407,600+$207.600

Ble det ikke høynet?:
Antonio Esfandiari åpnet med et bud på $2.500 med {a-Spades}{10-Clubs}. Bill Klein synte med {k-Clubs}{j-Spades} fra knappen, David Peat synte med {6-Clubs}{3-Diamonds} fra lille blinde, og Doyle Brunson ble med fra store blind med {5-Hearts}{3-Spades}. Giveren gav floppen {7-Diamonds}{k-Clubs}{4-Clubs}, hvor både Peat og Brunson fikk seg en gut shot straight drag, og Klein topp par. Alle fire checker floppen og turn {5-Diamonds} kom i bordet.

Peat ledet ut med et bud på $5.000 etter at han fikk straight på turn, Brunson synte, som ikke viste at han hadde kun delingskort med Peat, Klein re høynet til $22.000 uten mulighet til å vinne potten. Peat og Brunson synte bløff budet fra Klein. {a-Hearts} på river og Peat checker for å få Klein til å fortsette sin bløff. Klein oppdaget at bløffen hans var avslørt og checker, Peat var ikke fornøyd da han viste opp den beste handen.

Vanessa Selbst:Wasn’t the pot raised?” da hun så Peat sine kort ( {6-Clubs}{3-Diamonds}).
David Peat: “I could’ve made two flushes and three or four straights.”

Esfandiari treffer nut straight på turn, Selbst treffer nut flush på river:
David Peat limpet i med {j-Diamonds}{7-Spades}, Vanessa Selbst limpet etter med {a-Clubs}{4-Clubs}, Antonio Esfandiari ble med på festen med {9-Diamonds}{8-Spades}, Andrew Robl fullførte sin lille blind med {a-Diamonds}{4-Hearts}, og Bill Klein checker sin mulighet med {10-Diamonds}{4-Spades}på store blind. Alle checker etter floppen {10-Hearts}{2-Diamonds}{6-Clubs}, hvor Esfandiari fylte sin nuts straight på turn med {7-Clubs}. Det ble checker til Selbst som rolig kastet inn 3 stk guls chips a $1.000, hvor Esfandiari valgte å syne fremfor å høyne. Klein og Peat hang seg med også, med {q-Clubs} på river og hvor Selbst fylte sin nuts flush. Klein og Peat checker til Selbst som fyrte igjen av $3.000. Esfandiari høynet raskt til $12.000, Peat og Klein kastet seg og Selbst tok seg en kunstner pause og fyrte av en høyning til $43.000. Esfandiari gikk da i tenkeboksen.

Vanessa Selbst: “I can beat a bluff.”
Antonio Esfandiari“You can beat a bluff?”, før han kastet handen sin.

Here Comes Johnny!:
10 ganger WSOP bracelet vinner Johnny Chan setter seg ned ved bordet etter den første reklame pausen. Spillerne gir Johnny en varm velkomst og Chan fikk det travelt i hans første hand ved bordet.

Vanessa Selbst limpet med {a-Clubs}{3-Clubs}, Chan, som valgte å poste blinde fra cut of sete, checker med {10-Diamonds}{7-Hearts}, David Peat fullførte bud runden med {k-Clubs}{5-Diamonds} og Doyle checker sin mulighet med {q-Clubs}{10-Hearts}. Floppen {8-Diamonds}{3-Diamonds}{6-Diamonds} og lille og store blinde checker til Selbst, som bød ut $2.000 og fikk syn fra Chan, resten kastet handen sin. {8-Hearts} på turn ble checker av dem begge.
{9-Diamonds} på river fylte Chan sin straight, og etter at Selbst checker til Chan som da gjorde et bud på $4.000 som fikk Selbst til å kaste handen sin.

Kaster 3 like I Ess:
Bill Klein straddlet til $1.600, og David Peat var første man ut og limpet med {k-Spades}{9-Diamonds}. Det ble kast frem til Antonio Esfandiari som synte med {a-Diamonds}{5-Diamonds}, Johnny Chan synte med {a-Spades}{j-Spades} fra store blind, og Klein checker sin mulighet {5-Clubs}{3-Spades}. Med {a-Hearts}{7-Spades}{6-Clubs} i floppen og det ble checket til Esfandiari som bød $4,00. Kun Chan synte budet fra Esfandiari.
{k-Hearts} på turn hvor begge checker, men etter {a-Clubs} på river bød Chan ut $20.000.

Antonio Esfandiari“ Oh Johnny” som tenkte et halvt minutt før han kastet sine tre Esser og sparte seg selv $20.000 eller mer.

Doyle må kjøpe seg inn igjen:
David Peat straddlet til $1.600, og Doyle Brunson startet ballet med en høyning til $.700 med {8-Diamonds}{7-Diamonds}. Vanessa Selbst tre bettet til $14.000 med {a-Clubs}{k-Hearts}, og muligheten var tilbake til Brunson som synte. Floppen {8-Clubs}{k-Diamonds}{2-Diamonds} var en god flopp for Brunson som checker og ventet seg og check høyning all-in, men Selbst bare checker bak han. {j-Clubs} på turn og Brunson checker igjen og denne gangen fyrte Selbst av et bud på $17.400.

Doyle Brunson: “I guess you turned three kings,” “But I’m going in.” Doyle satte sine siste $55.300 i potten.
Vanessa Selbst: “Does that speech mean you have trip jacks?” “I call.”

Selbst var glad når hun så at Brunson ikke hadde 3 like knekter, og de bestemste seg for å run it twice. Hverken {4-Clubs} eller {a-Hearts} fylte flush draget til Brunson, og han var nødt til å fylle på med et nytt innkjøp, denne gang for $200.000.

Chan treffer straight på river: Johnny Chan åpnet til $3.000 med {7-Spades}{7-Hearts} og ble synt av Bill Klein
{a-Spades}{9-Spades}, David Peat {k-Diamonds}{q-Spades} og Vanessa Selbst {10-Hearts}{10-Diamonds}. På floppen {8-Diamonds}{6-Hearts}{4-Hearts} fortsatte Chan med et bud på $11.000. Kun Selbst valgte å syne. Med {a-Diamonds} på turn checker begge, og med {5-Clubs} på river checker Selbst for tredje gang i handen. Chan fyrte av et bud på $15.000, Selbst tenkte en stund før hun synte og var veldig forvirret da hun kastet handen sin.

High Stakes Legendes:
Denne uken er det Betty Carey – en av de mest fryktende cash game spiller ved bordene på slutten av 70 og begynnelsen på 80 tallet. Amarillo Slim mente hun var den beste kvinnelige spilleren han hadde møt. Slim som slo Carey heads up for $100.000, men i en omkamp for det dobbelte vant Carey over Slim på under 7 minutter.

4 like er bra:
Bill Klein straddlet til $1.600 og David Peat limpet inn med en monster hånd - {a-Hearts}{a-Clubs}. Antonio Esfandiari synte med {8-Hearts}{7-Clubs}, Andrew Robl med {5-Hearts}{5-Diamonds}, Chan med {4-Hearts}{3-Clubs}, og Klein checker med [tas 2d]. Med floppen {3-Hearts}{j-Diamonds}{5-Clubs} floppet Robl 3 like i 5 og alle checker, hvor river {5-Spades} gav han quads(4 like) og Peat fyrte av $4.000 med sine Peat {a-Hearts}{a-Clubs} Robl høynet til $17.000 og Peat kastet handen sin. Robl viste ikke opp sin quads, og tok heller sakte og rolig inn potten på $30.000.

Siste potten i episoden:
Antonio Esfandiari åpnet til $2.500 med {a-Hearts}{k-Spades}, David Peat med {q-Hearts}{9-Hearts} og Doyle Brunson {9-Diamonds}{9-Clubs} bare synte budet. Floppen viste {5-Clubs}{4-Hearts}{6-Clubs} og alle tre checket. {a-Diamonds} på turn gav Esfandiari par I Ess, og fyrte av et bud på $5.600. Peat kastet seg, men Brunson høynet til $22.6000. Esfandiari synte budet fra Brunson.
River {3-Clubs} og Brunson ledet ut med bud på $40.000 i potten som var på $53.000. Esfandiari tenkte litt før han kastet seg.

Følg med i neste uke hvor nye spillere finner deres seter rundt bordet. 2010 WSOP Main Event champion Jonathan Duhamel, the Unabomber Phil Laak og ”Silent” Mike Baxter.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories