Full Tilt's Chris Ferguson snakker om sin bløff med 7-2

Team Full tilt Poker Chris Ferguson analyserer sin herlige bløff i en No-Limit hand mot Mike Matusow i Poker After Dark.

Det var en veldig rar hand jeg spilte i forrige sesong av Poker After Dark. I denne aktuelle handen spilte jeg mot Mike Matusow (hele hånden ser du i YouTube video nederst i artikkelen) og mot fire av våre venner. Vi spiller high stakes cash game med blinde på $100/$200 med $25 i ante, istedenfor den normale Poker After Dark sit & go. Mike Matusow hadde sittet og ventet på å spille seven-deuce, hvor alle betaler deg en viss sum hvis du vinner en pott med nemlig {7-}{2-} på hånden.

Mike ville spille med enn innsats på $500 og jeg ville ikke spille, men for å gjøre han fornøyd tilbød jeg han $250. Han og resten av bordet ville spille seven-deuce game for $500 og gjerne litt mere, så jeg avslo dette. Og på grunn av dette startet Mike med å kalle meg en ”nit”, og at jeg spolerte muligheten til at dem kunne spille seven-deuce game. Da han startet å ha det artig på min bekostning, bestemte jeg meg for å bløffe han neste gang jeg fikk {7-}{2-} på handen og spille den helt ut.

Dette er noe jeg aldri gjør, hvis jeg skal bløffe så trenger jeg noen kort. Gi meg {4-Spades}{5-Spades}, men {7-}{2-} er en den dårligste handen som finnes, Men på grunn av at Mike gjorde narr av meg, hadde jeg allerede planlagt og jeg skulle bløffe han neste gang jeg fikk {7-}{2-}.

Her er handen det skjedde. Mike sitter i 2. posisjon og det viste seg at han hadde {a-Spades}{8-Spades} og bød ut $625, og nå plukket jeg opp {7-Spades}{2-Spades} og en perfekt mulighet for og re-høyne han fordi han ville kaste seg og vi kunne ha oss en latter nå. Nå tenker jeg på hvor mye jeg skal høyne med. Normalt er en 3 ganger høyning rett her, og jeg byr ut $2 000. Han syner selvfølgelig min høyning da jeg ville ta ned handen her. Floppen viste {10-Hearts}{a-Hearts}{q-Spades}, her kunne han ha bommet floppen hvis han hadde et medium høyt par og ville kaste seg med et bud fra meg. Så jeg tenker at jeg må by her, da jeg har ingenting. Jeg håpet at jeg kunne ta ned potten her, le litt og fortsette spillet videre.

Jeg bød $2 500 i potten som var ca $4 000, så det er ikke et høyt bud fra meg. Han hadde sin ess og et backdoor flushe drag, så han synte lett her. Da {9-Clubs} kom på turn var handen min stein død. Han checker og igjen føler jeg at jeg nå kan ta ned potten. Det ville være veldig vanskelig for han å syne med uansett hånd han sitter med. Jeg re-høynet før flopp, så jeg kunne ha truffet floppen veldig godt. Jeg byr ut $6 000 ca 2/3 av potten, som er et vanlig bud og han syner igjen, noe som jeg ikke ble glad for. Denne potten var blitt veldig seriøst.

Uansett når i denne handen ville jeg ha kastet med dersom Mike hadde høynet meg. Jeg var ikke interisert å legge mye penger i denne bløffen, men det så ut som en riktig måte å spille handen på. Så på river får han to par da {8-Diamonds}kom, men en {j-} ville ha fylt en straight og jeg tenkte og jeg måtte gjøre et nytt bud her. Jeg kunne ikke gi opp nå, så jeg bød ut $12 000, noe som var litt over halve potten og jeg bad om at han ville legge ned sin hand.

Jeg hadde vist så mye styrke i mitt spill her og han ville ha det vanskelig med å kunne syne meg her. Selv om han fikk 2 par på river, nå så det ut som at jeg satt med en {j-}. Kanskje jeg hadde et større 2 par eller høyere, men jeg tenkte at det ville være vanskelig for han å syne meg på river. Mike kastet handen og jeg viste min bløff. Jeg trodde bordet ville bli høylytt etter dette, men det ble heller motsatt.

Vill du bløffe Mike Matusow med seven-deuce? Registrer en konto hos Full Tilt Poker og husk å følge oss på Twitter og Facebook.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories