Full Tilt Poker annonserer The Onyx Cup

Onyx Cup

Fredag ble det annonsert en kommende high-stakes pokertour fra Full Tilt Poker. Poker verden ventet i spenning på annonseringen som ble lansert mandag 14. mars EST.

Full Tilt poker annonserte Onyx Cup. En turneringsserie med innkjøp fra $100 000 til $300 000, med en beregnet premiepott på $30 millioner gjennom hele serien. Det vil bli 5 turneringer med et innkjøp på $250 000. I finalen vil arrangøren legge i $ 1 million i premiepotten. Touren vil fungere som en liga, hvor topp 3 i hver turnering vil tjene poeng til Onyx Cup leaderboard, og den spiller med flest poeng etter finalen vil får tittelen Onyx Cup Champion, og vil motta en sportsbil, utover de pengene som er vunnet underveis.

Onyx Cup vil finne sted I USA, Europa og Asia og vil bli TV sendt i 20 forskjellige språk og 40 land. Kvalifiseringen starter i dag 15. mars hos Full Tilt Poker.
Annonseringen av Onyx Cup kom i form av en video ledet av Ali Nejad. Han diskuterte den nye serien med Phil Ivey, Patrik Antonius, Gus Hansen, Erik Seidel, og Tom Dwan.

Phil Ivey har dette å si om Onyx Cup:

"It's not just about the money in this event”. "It's more about playing with the caliber of players that we're going to be up against. You know, playing against the best players, and a lot of these guys here at the table are my friends and we're friendly but we're also super competitive against each other. There's going to be a lot of pride that comes along with winning this event."

Full Tilt spilleren Erik Seidel som har fått en drømmestart i 2011 med over $4 millioner i turneringsgevinster fra blant annet, Aussie Millions $250 000 Super High Roller hadde følgene og si om det nye konseptet.
- Aldri tidligere har det funnets en turneringsserie som denne, dette absolutt hvor pokereliten stilles opp mot hverandre. Dette er noe som kommer til å få deltagerens puls til å stige ytterligere.

Seidel forsatte med å si:
- Dette er mer eller mindre den naturlige utviklingen fra pokeren i dag, Noe som er savnet er et arrangement som dette og Full Tilt Poker, med verdens beste pokerspillere i sin stall, er en eneste poker siden som kan gjennomføre noe som dette.

Den første Onyx Cup turneringen vil bli avholdt i Las Vegas 11. mai og vil ha med poker eliten, inkludert Team Full Tilt medlemmer som, Howard Lederer, Erik Seidel, Chris Ferguson, Erick Lindgren, John Juanda, og flere.

Glem ikke at du kan delta i vår $55 000 Skills Challenge liga hos Full Tilt Poker. Neste turnering spille nå på onsdag og det er en premiepott på $5 000. Ligaen avsluttes med en stor $20 000 Championship freeroll, Gå ikke glipp av denne muligheten.

Full Tilt Poker annonserer The Onyx Cup 101

Hva synes du?

More Stories

Other Stories