Forlengelse av Poker848 sin $50 bonus hos PokerNews

Poker848 $50 bonus

Last ned Poker848 gjennom PokerNews og tjen 75 poeng før 1. april og motta en eksklusiv $50 bonus på toppen av vår vanlige innskudds bonus.

Vår eksklusive$50 Cash Prize Promotionhos Poker848 viste seg å være så populær at vi valgte å forlenge denne. PokerNews gir alle sine Poker848 spillere en eksklusiv $50 bankroll på toppen av vår vanlige innskudds bonus på 100 % opp til $280. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg hos Poker848 gjennom PokerNews, og tjen 75 poeng for å motta denne eksklusive bonusen, men du har bare fram til 1. april . Denne $50 bonusen trenger du å omsette 6 ganger mindre enn det våre konkurrenter har på sine bonuser som $10 per 100. poker poeng.

Hundrevis av fornøyde poker spillere har allerede mottatt sine penger i denne eksklusive kampanjen, så registrer hos Poker848 og tjen 75 poeng før det er for sent!

Les vår review av Poker848

PokerNews anbefaler Neteller, UKASH og Paysafe som betalingsløsninger hos Poker848 siden Norske Visa/MasterCard ikke lenger kan brukes ved poker sider.

*Vennligst slett dine nettlesers cookie før du laster ned Poker848 sin programvare, hvis ikke kan du oppleve og ikke kunne delta i Poker848 sine kampanjer, da du kan ha lastet ned eller klikket på Poker848 sine linker utenom PokerNews! – Les mer om hvordan du sletter disse i Internet Explorer og Firefox

Derson du opplever noen problemmer med denne eller en annen kampanje, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories