Få $50 gratis hos PartyPoker ingen innskudd + pluss mere

Get $50 Free

Registrer til vår gratis $50 bonus uten innskudd hos PartyPoker og få en gratis måned hos PokerNews Strategy samtidig

PokerNews og PartyPoker har igjen bevist at du virkelig kan få noe helt gratis. Du kan få et rask oppsving i din poker karriere med vår gratis $50 bonus uten innskudd* hos PartyPoker og du blir belønnet med en mnd gratis ved vår treningsside til en verdi av $25. Det er $75 for ingenting som du kan gjøre om til mye mer!

Ikke bare gir vi deg en gratis bankroll til å spille med, du kan lære hvordan du kan knuse spillene du spiller i også. PokerNews Strategy har med seg noen av de beste online spillere i verden inkludert Randy "nanonoko" Lew, Scott "URnotINdanger2" Palmer, WSOP bracelet vinner Josh "LitleBastrd" Tieman og selveste PartyPoker proffen Tony G. Bare sjekk ut denne listen over hva de har klart til nå i sin poker karrierer.

Dette tilbudet er eksklusivt for Club PokerNews og det kunne ikke bli enklere og få den. Først av alt trenger du å besøke vår gratis $50 bonus side og registrer en ny PartyPoker konto gjennom vår guide, vær sikker på at du benytter deg av vår bonus kode NO50FREE. Dette er måten til å få din gratis $50 bankroll hos PartyPoker uten og gjøre et innskudd av penger, spille poker for å generere rake eller gi bort noen bank opplysninger.

Når du har mottatt dine $25 første av de gratis $50 vil du motta en E-post hvor du bekrefter din gratis måned hos PokerNews Strategy. Den vil sende deg til en spesial registreringsside for denne kampanjen og du må bruke samme E-post adresse som du registrerte hos PartyPoker, slik at vi kan finne din E-post igjen i vår info fra PartyPoker og den gratis måned hos PokerNews Strategy er din.

For å gi deg en liten innføring på hva PokerNews Strategy handler om, ber vi deg se denne video av PartyPoker proffen Tony G i aksjon:

Dette er virkelig en av det beste kombinerte tilbud du vil finne innen online poker og det er en perfekt måte på din vei til en poker proff. Normalt måtte du ha betalt mye for å lære fra de beste i verden, men ikke bare gir PokerNews deg denne treningen gratis, vi gir deg en gratis bankroll til å starte med også!

Har du allerede benyttet deg av vår gratis $50 bonus kampanje? Da kan du benytte deg av den nye ClubPokerNews $50 reload bonus! Sett inn minst $25 og skriv inn bonus koden PNEWS50 og få en 100 % bonus på opp til $50. For å få bonusen utbetalt må du omsette 3x mindre enn noen annen innskudds bonus hos PartyPoker – EKSKLUSIVT for PokerNews spillere.

*Spillere må fullføre hele registreringens prosess og vente på en bekreftelse fra PokerNews. De første $25 vil bli overført til spilleres penge konto hos PartyPoker, og de siste $25 blir satt inn på spilleres sin bonus konto som blir ubetalt når spilleren har klart 200 PartyPoker poeng innen 45 dager. Vi anbefaler at du leser vår hele Vilkår & Betingelser.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories