Bulldog777 $11.000 Cash Bash Facebook & Twitter freerolls

Bulldog $11,000 Cash Bash

Kun $10 innskudd og “liker” PokerNews sine sosiale medier er nødvendig for å delta i vår Bulldog777 $11 000 Cash Bash.

Facebook og Twitter fans, vi har en pokerfreeroll serie for dere. PokerNews og Bulldog777 har i lag laget en eksklusiv $11 000 pokerfreeroll serie. Den eneste måten for å få det eksklusive passorden er å bli med på vår Facebook side eller følg oss på Twitter.

Bulldog777 $11.000 Cash Bash inneholder 2 stk $3.000 pokerfreerollere den 25. mars og 8. april kl 19:00 GMT. Ikke bare blir utbetalingen etter Bulldog777 sin utbetalingsstruktur, topp 200 spillere i hver turnering vil få en billett til $5,000 finale den 15. april kl 19:00 GMT.

Den første av 2 stk $3.000 pokerfreerollere spilles fredag 25. mars kl 19:00

Direkte kvalifisering

Sjekk våre Twitter eller Facebook sider 5 timer før hver turnering for passordet. Kvalifiserte spillere til $5 000 finalen vil motta en billett før turneringen og må registrere seg manuelt før turneringen starter.’

Det er ikke behov for å omsette penger, så alt som trenges er å registrere deg ved en av våre sosiale medier sider. Bulldog777 er en nytt pokerrom hos PokerNews, og det er store muligheter til at antall spillere vil bli lavt og komme seg til finalen vil være relativt enkelt. Ikke glem at du er mer enn velkommen til å spille i begge kvalifiserings turneringene, selv om du skulle klare å kvalifisere deg til den første. I 2011 er det stor verdi ved å bli med PokerNews på Facebook og Twitter revolusjonen, fordi vi planlegger flere eksklusive kampanjer for våre mest lojale fans fremover. Skaff deg en Twitter konto og legg til oss på din Twitter konto og ”Liker” oss på Facebook, og ikke minst last ned Bulldog777 for å spille en av de største sosiale media pokerfreerollere du ikke vil kunne finne noe annet sted. Du må også vite at PokerNews har en eksklusiv første innskudds bonus som du heller ikke finner noe annet sted, 200 % opp til $1 000 ved bruk av bonus koden POKERNEWSNO

Viktig nedlasting info om Bulldog777 Poker

*Vennligst slett dine nettlesers cookie før du laster ned Bulldog777 Poker sin programvare, hvis ikke kan du oppleve og ikke kunne delta i Bulldog777 Poker sine kampanjer, da du kan ha lastet ned eller klikket på Bulldog777 Poker sine linker utenom PokerNews!
– Les mer om hvordan du sletter disse i Internet Explorer og Firefox

Følg vår registrering guide av en Bulldog777 konto gjennom PokerNews.

Les vår Bulldog777 review

Hvis du skulle oppleve noen problemer med noen av våre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories