WSOP 2018

Blom VS Negreanu i kveld kl 21:00 i SuperStars Showdown

SuperStars Showdown

I kveld er klart for den første av to økter med SuperStars Showdown mellom Viktor ”Isildur1” Blom og veteranen Daniel Negreanu.

Dette er første kampen hvor Blom møter en Team PokerStars spiller. I de tidligere kampene mot Isaac "philivey2694" Haxton, Antanas “Tony G” Guoga, Eugene “MyRabbiFoo” Katchalov og Daniel Cates har ingen av disse kontrakter med PokerStars.

Som vanlig i SuperStars Showdown skal det spilles 2500 hender fordelt på $50/$100 i No-limit eller Omaha eller begge delene. Men siden det er 2 kamper mellom Blom og Negreanu skal det spilles totalt 5000 hender. Når kampen i kveld er ferdig blir pengene de sitter igjen med overført til neste kamp 27. mars. Hvor de da skal avslutte del 2.

En motivert Negreanu før kampen mot Blom.

Daniel forteller til Jesse May i den siste episode av The PokerShow følgene:

“I’ve got a feeling there’s going to be some late money coming in on me,” Negreanu said, “My friends say they’ve never seen me so motivated. I want it a lot more than him!”

Du kan høre hele programmet hos Party Poker bloggen, og hør hva Negreanu sier om den kommende kampen og SuperStars Showdown.

Vil du se PokerStars SuperStars Showdown i kveld? Last ned PokerStars gjennom PokerNews og benytt deg av vår markesføringskode NORWEGIANPOKERNEWS for å delta i våre gode og verdifulle kampanjer med PokerStars.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories