$55 000 PokerNews Skills Challenge - Stort overlay i første turnering

Full Tilt Skills Challenge

PokerNews sine spillere opplevde en stor “overlay” i den første turneringen i
$55,000 PokerNews Skills Challenge forrige uke hvor premiepotten var på $3 000 med $5+$0.50 i innkjøp. Kun 133 spillere deltok, og det tilsvarte 6 ganger mer i premiepotten enn det totale innkjøpet. Ved en normal innkjøpsturnering tilsvarer det et innkjøp på $27.50. Vinneren ble geguzis41 fra Latvia med $844.10 i første premie og inntok 1.plassen i leaderboarden.

Har du det som skal til? Vi har pengene.

Med start den 23. februar og varer til 20. april, det vil være en liga med turneringer hver uke på onsdager med $1.000 til $5.000 i hver premiepott.

Topp 64 spillere i hver liga turnering vil score liga poeng som teller mot pokerfreerollen. Hver liga turnering vil gi poeng med en gange faktor, og i noen liga turneringer vil de beste score flere poeng enn andre.

Topp 32 spillere i liga turneringen vil få tilgang til $3.200 League Final Freeroll den 20. april hvor man også mottar 1 billett til Full Tilt sin $750.000 garanterte turnering som har en verdi på $216.

Topp 200 spillere i ligaen vil få en invitasjon til en pokerfreeroll med $20.000 i premiepotten 1. mai, som vil bli en av våre mest eksklusive og største enkel pokerfreeroll noensinne.

PokerNews $55.000 Skill Challenge kalender

 000 PokerNews Skills Challenge - Stort overlay i første turnering 101

Vil du spille i denne serien?, da trenger du en Full Tilt Poker konto gjennom PokerNews.

Raskere vei til $20.000 pokerfreerollen

Hvis du gikk glipp av serien eller du ikke har hatt tid eller bare rett og slett sikre deg en plass i pokerfreerollen, da kan du komme deg dit uten å ha spilt noen turneringer i ligaen. Det er fordi at alle som har en Full Tilt Poker konto gjennom PokerNews, og har tjent minst 200 Full Tilt Poker poeng i april måned vil også kunne delta.

$20.000 pokerfreerollen vil sannsynlig ha et veldig lavt antall spillere med, men er en av de største premiepottene du vil kunne se noe sted på nettet, så enten om du spiller i ligaen eller vil komme deg rett inn i pokerfreerollen. Hvis du allerede har spilt i ligaen i april så vil du ha en god del med Full Tilt Poker poeng.

Så uansett om du vil direkte inn i $20.000 freerollen eller smadre de andre spillere som deltar, så har vi $55.000 som venter på deg. Last ned Full Tilt Poker gjennom PokerNews og bruk bonus koden NOPKRNEWS for å komme deg inn i spillet (husk vår 100 % opp til $600 i innskuddsbonus).

For mere informasjon, gå til vår $55.000 PokerNews Skills Challenge hos Full Tilt Leader Board side

Innskuddsmuligheter hos Full Tilt Poker

PokerNews anbefaler:
Neteller, UKASH, Paysafe.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories