$5 000 Leo Margets Pokerfreeroll hos: Stort overlegg på 1. turneringen

Leo Margets

Last ned 888 Poker gjennom PokerNews for å spille i en $5 000 pokerfreeroll med Leo Margets og med muligheter for et lavt antall spillere som deltar.
For folk liker å se etter billige tilganger til pokerfreerolls er dette uken for akkurat det, da det er det med største mulighet i vår andre $5 000 Leo Margets pokerfreeroll hos 888 Poker. Den første turneringen spilte det bare 60 spillere opp. Ikke bare spilte de om $5 000 med også en Bounty på $100 til dem som slo ut Lea Margets.

Det lave antall deltagere gjorde at vinneren fikk med seg herlige $1 500 i 1. premie og 10 spillere fikk premie, noe som er at hver sjette spiller kom seg inn i pengene.[/B]. Hvis du ikke vil miste denne turneringen, så vær sikker på notere ned neste $5 000 Leo Margets Freeroll den 10. mars kl 19:00 GMT.

For å spille er det bare og laste ned 888 Poker via PokerNews sine linker, gjør et innskudd på $30 eller mer og tjen kun 15 poeng mellom 1-8.mars. Nåværende spillere med 888Poker konto gjennom PokerNews deltar med samme krav som nye spillere. Alle kvalifiserte spillere vil motta en E-post når kvalifikasjonskrav er oppnådd, og spillere må registrere seg manuelt for turneringen.

Ikke gå glipp av denne igjen og husk at denne eksklusive $5 000 pokerfreerollen et overlegg med spillere som ikke varer for evig

Last ned 888 Poker gjennom PokerNews for å spille i en $5 000 pokerfreeroll med Leo Margets og med muligheter for et lavt antall spillere som deltar.
For folk liker å se etter billige tilganger til pokerfreerolls er dette uken for akkurat det, da det er det med største mulighet i vår andre $5 000 Leo Margets pokerfreeroll hos 888 Poker. Den første turneringen spilte det bare 60 spillere opp. Ikke bare spilte de om $5 000 med også en Bounty på $100 til dem som slo ut Lea Margets.

Det lave antall deltagere gjorde at vinneren fikk med seg herlige $1 500 i 1. premie og 10 spillere fikk premie, noe som er at hver sjette spiller kom seg inn i pengene. Hvis du ikke vil miste denne turneringen, så vær sikker på notere ned den neste $5 000 Leo Margets Freeroll den 10. mars kl 19:00 GMT.

For å spille er det bare og besøke vår 888Poker review side og klikke besøk 888Poker, for å opprette din 888 konto, gjør et innskudd på $30 eller mer og tjen kun 15 poeng mellom 1-8.mars. Nåværende spillere med 888Poker konto gjennom PokerNews deltar med samme krav som nye spillere.

Alle kvalifiserte spillere vil motta en E-post når kvalifikasjonskrav er oppnådd, og spillere må registrere seg manuelt for turneringen. Ikke gå glipp av denne igjen og husk at denne eksklusive $5 000 pokerfreerollen et overlegg med spillere som ikke varer for evig - Registrer for denne turneringen ved å lage deg en 888 Poker konto i dag .

*Vennligst slett dine nettlesers cookie før du laster ned 888Poker sin programvare, hvis ikke kan du oppleve å ikke kunne delta i 888Poker sine kampanjer, da du kan ha lastet ned eller klikket på 888Poker sine linker utenom PokerNews!
– Les mer om hvordan du sletter disse i Internet Explorer og Firefox

Hva synes du?

More Stories

Other Stories