Vinn en VIP-pakke til Holmenkollen helt gratis!

PokerStars proff Johnny Lodden

PokerStars gir deg sjansen til å vinne en gratis VIP-pakke til ski-VM i Oslo! Freerolls og cash-satellitter kjører fra 1. – 26. februar, hvor du kan vinne seter til finalen som avholdes 27. februar. Kom deg hit, og du vil spille om en av to premiepakker til Holmenkollen!
Pakkene inkluderer adgang til det eksklusive VIP-området under et av langrennsløpene, middag med drikke, hotell i Oslo fra 5. – 6. mars og $400 til utgifter. I tillegg får du ta med deg en venn, og dere vil få selskap av vår Team PokerStars Pro Johnny Lodden!

Gå ikke glipp av din sjanse til å vinne en VIP-pakke til ”5-mila” 6. mars, et av de mest prestisjetunge løpene under verdensmesterskapet i Oslo. Kvalifiser deg via våre satellitter som kjører nå!

Hvordan kvalifisere deg til Go with the Pro
Cash- og freeroll-kvalifiseringer kjører til tidene oppgitt under, hvor du kan vinne ditt sete i Go with the Pro-finalen. For å registrere deg åpner du PokerStars-lobbyen og klikker på fanen Turneringer etterfulgt av Regional.

Vinn en VIP-pakke til Holmenkollen helt gratis! 101

Finalen finner sted den 27. februar kl. 20.20 CET, og spillerne som kommer på 1. og 2. plass vinner hver sin premiepakke til Holmenkollen.
Merk: Denne kampanjen er kun åpen for norske spillere. Vinnerne av premiepakker er selv ansvarlige for å booke sine reiser til eventen.
Kontakt support@pokerstars.com dersom du har spørsmål om Go with the Pro.

Hvis du ikke har en PokerStars konto enda, skaff deg en nå og få det meste ut av vår eksklusive kampanje også, når du blir med PokerStars gjennom PokerNews og benytt deg av vår eksklusive markedsføringskode NORWEGIANPOKERNEWS for din $600 i innskudds bonus hos PokerStars .

Vinn NM seter med RadioPoker og PokerStars

Hva synes du?

More Stories

Other Stories