WSOP 2018

PokerStars - De største søndagsturneringer som er på nettet

PokerStars Sunday tournaments

PokerStars store søndags turneringer

PokerStars er stedet for Sunday Milion – den største ukentlige nettpoker turneringen, samt Sunday Warm-up. Disse er ikke de eneste store turneringer hver søndag hos verdens største nettpoker side. Sunday ¼ Milion, Sunday 500, Second Chance, hvor alle tilsammen har over $2.500.000 i garanterte premier, hver søndag!

Ikke konto hos PokerStars enda? Signer en konto gjennom vår eksklusive PokerStars bonus linker og motta en stor innskudds bonus + kvalifiser for alle nåværende og fremtidige PokerNews eksklusive kampanjer hos PokerStars, verdens største poker side.[/B] Satellitter pågår hele uken igjennom til alle de store søndags turneringene, noe som bety at man kan vinne et sete for bare noen få dollar. For å finne en satellitt, åpne PokerStars klienten, klikk på turnerings fliken ->Satellitter og alle.

PokerStars Sunday Million


PokerStars - De største søndagsturneringer som er på nettet 101

Sunday Million
Når: 16:30 ET
Innkjøp: $215
Garantert: $1.500.000

Sunday Million er den største ukentlige nettpoker turneringen i verden.
Det spilles No limit Holdem i denne turneringen og har en garantert premiepott på $1.500.000 og tiltrekker de beste nettpoker spillere fra hele verden. 1.premien er på $160.000 på de fleste søndagene og noen ganger mere. Kommer man seg langt i turneringen, kan man ta sin bankrull til nye høyder og leve som en high-roller proff. PokerStars har over hundrevis av satellitter gjennom hele uken, noe som gjør at spillere med små eller stor bankrull kan vinne sitt sete til Sunday Milion.

PokerStars Sunday 1/4 Million


PokerStars - De største søndagsturneringer som er på nettet 102

Sunday 1/4 Million[/B]     
Når: 15:30 ET
Innkjøp: $10 + $1
Garantert: $250.000

Med innkjøp på bare $11, er Sunday1/4 milion er turneringen for alle spillere, uansett nivå eller bankroll.
Med den store garanterte premiepotten er det virkelig noe å spille for. Er man ute etter store penge premier og mye poker action, er dette turneringen. Turneringen starter hver søndag kl 15:30 ET.

PokerStars Sunday 500


PokerStars - De største søndagsturneringer som er på nettet 103

Sunday 500     
Når: 17:30 ET
Innkjøp:$500 + $30
Garantert:$500.000

Sunday 500 er en turnering med $500 i innkjøp og tiltrekker seg de beste spillerne hver uke. Den har en start tid kl 17:30 ET, noe som passer spillere tre forskjellige tidssoner verden over. Garantert premiepott på minst $500.000 hver uke, som er blitt en av de mest prestisje turneringer innen nettpoker.

PokerStars Sunday Second Chance


PokerStars - De største søndagsturneringer som er på nettet 104

Sunday Second Chance     
Når: 18:30 ET
Innkjøp: $200 + $15
Garantert: $200.000

Sunday Second Chance er perfekt for spillere som vil spille mere etter og ha blitt utslått fra Sunday Milion. Den starter kl 18:30 ET hver søndag og har en garantert premiepott på $200.000, som gir en fin avrunding på verdens største poker side.

Viste du at?
Gjennomsnitt feltet på Sunday Milion er 7.070 spillere. Det største feltet i en Sunday Milion turnering til nå er 36,169 spillere den 21.februar 2010 som generte en total premiepott på $7.233.800! The Sunday Million har sin egen ukentlig TV show!

Enda ikke en PokerStars spiller?


Er du en av de mange som IKKE har en PokerStars konto, da er det på tide og anskaffe seg en gjennom PokerNews sine linker. En konto gjennom PokerNews med vår markedsføringskode NORWEGIANPOKERNEWS og innskudd gir deg muligheten og kvalifisere deg til neste måned $15.000 Sunday Millions freeroll. Alt som kreves er 75 VPP nå i februar! Du har altså fram til 29. februar på å spille inn disse poengene, Alle kvalifiserte spillere blitt tildelt en turneringsbillett som er din tilgang til denne pokerfreerollen som spilles den 13. mars. Vennligst husk at turneringsbilletter blir utdelt 1-3 dager før turneringen starter.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories