PartyPoker nyheter: WSOP kvalifisering og TonyG vinner pris

WSOP

Last ned PartyPoker i dag for kvalifisering til WSOP 2011 og mye mer.

2011 WSOP kvalifiseringen starter hos PartyPoker

PartyPoker er tidligere ute enn noen annen poker side, online kvalifisering nettopp har begynt til 2011 World Series of Poker. Du kan vinne en $14.000 WSOP Main Event pakke som inkluderer innkjøp, lommepenger og 8 netter på hotell.

Poker hall of fame legenden Mike Sexton ser fram til WSOP hvert år og forteller oss:

I made my first trip to the WSOP in 1984. That trip changed my life forever. I knew right then that as long as I lived, I would never miss another WSOP.

Det er flere måter og komme seg til WSOP, det starter med daglige pokerfreerollere, første innskudds pokerfreerollere og daglige sub-satellitter. Alle disse ender opp i den ukentlige $750 freezeout turneringen på søndager kl 15:20 ET med 1 pakke for hver 20 deltager til en verdi av $14.000.

De beste online poker bonuser

PokerNews har de beste bonuser hos PartyPoker, og du drar fordel av disse hvis du har penger til innskudd eller ingen penger – PokerNews og PartyPoker fikser det for deg. Bare for å gi deg en påminnelse så kan du får $50 i gratis poker penger når du signerer opp hos. PartyPoker gjennom PokerNews , følg vår guide og bruk bonus koden NO50FREE. Du trenger ikke å sette inn 5 øre, denne bonusen er eksklusiv for PokerNews og du finner den kun hos PokerNews. Og vil du ha en enda større bonus så følg med.

Du kan benytte deg av Party $50 gratis poker penger kombinert med vår eksklusive reload bonus, får og få hele [B]$100 med innskudd på bare $50/[B]. Ikke bare dette, men kravene er mye enklere gjennom PokerNews enn noen andre steder. Hvis du signerte opp hos PartyPoker gjennom en annen side, vil du måtte sette inn$100 for en $100 bonus. Deretter må du klare 600 PartyPoker poeng for å få utbetalt denne bonusen.
Hos PokerNews får du den samme poker bonusen for halvparten av poengene og halvparten av poengene.
Følg vår guide!

Gratis måned hos PokerNews Strategy

Bonusene stopper ikke der, alle nye som benytter seg av $50 gratis poker penger bonusen vil også få en måned gratis med PokerNews Strategi til en verdi av $30. Når din PartyPoker er blitt kreditert med dine første $25 av $50, vil du motta en E-post som du må bekrefte for din 1 mnd gratis PokerNews Strategi. Denne vil sende deg til en signerings side for denne kampanjen og du må benytte deg av same E-post adresse som du signerte deg hos PartyPoker, slik at vi kan kjenne deg igjen for å gi deg 1 mnd gratis med PokerNews Strategi.

PartyPoker nyheter: WSOP kvalifisering og TonyG vinner pris 101

Tony G vinner European Poker Award


PartyPoker Pro Tony G feirer etter å ha vunnet “Poker Personality of the Year award at the European Poker Awards” (Det er vel ingen som har en større personlighet enn Mr G?). Gratulerer til TonyG som har delt sine tanker om denne prisen:

As you can see from this picture I was emotional (or tired and emotional) - I will leave you to guess. I was really happy to win and congratulate all the others who picked up awards too. The fact that the award was in memorial of Rob Gardner, a man who all of us in poker have to thank made it even more special.

I would like to thank Bruno Fitoussi and everyone at the Aviation Club for making my trip here so amazing and I was genuinely touched that Poker Europa founder and editor Nic Szeremeta walked away with a lifetime achievement award. Nic was one of those who helped create the poker media – it if it wasn’t for him I wouldn’t have had the opportunities that I have had.

Finn ut mer om dette i PartyPoker bloggen.

Vinn gratis pc`er, iPads, iPods, 3D TVs og mer helt gratis!

Det ser ut som julen har kommet veldig tidlig hos PartyPoker med en fantastisk ny freeroll serie for kun nye spillere.
Win Tonight er en serie med 42 pokerfreerollere etter hverandre som starter 14. februar og varer til 28. mars (alle starter kl 20:00) og vil ha noen av de kuleste elektroniske premier som er på markedet - og selvfølgelig penger for dem som klarer finale bordene. Vi har kamera, Sony Vaios, PS3s, iPod Touch, PSPs, Samsung TVs og selvsagt iPads I blant premiene som kan vinnes hverdag.
Det beste med denne promoteringen er at du kan spille i hver turnering helt gratis, så fremst at du registrer en ny konto og gjøre et innskudd på $25 eller mere mellom 14. februar og 27. mars.
Sjekk ut de daglige premiene her:

PartyPoker nyheter: WSOP kvalifisering og TonyG vinner pris 102

PartyPoker nyheter: WSOP kvalifisering og TonyG vinner pris 103

Hva synes du?

More Stories

Other Stories