PartyPoker nyheter: Play Less, Win More, Bad Beat Jackpot øker og mere av TonyG.

Registrer din konto hos PartyPoker denne uken og motta en gratis “$50 bankroll”, delta i en stor freeroll kampanje i mars og en Bad Beat jackpot som er verdt nesten $1.000.000

Tony om Peter Eastgate og Frankrike
Tony G er i strålende form i denne uken hvor han siterer Peter Eastgate med “I’m retiring from live poker until the next tournament”
“Peter Eastgate – “the shortest retirement in the history of poker. Even though the sale of his bracelet made a lot for charity I would have felt cheated if I had bought it only for him to go back on his decision.”
Du kan også sjekke ut Tony med en special beskjed til hans Fransk talende fans, vi vet ikke hvorfor TonyG har en god underholdningsverdi når han snakker Fransk:

Spill mindre, vinn mer
En ny måned, og nok en ny stor kampanje hos PartyPoker. Play Less, Win More er en ny freeroll serie med en kul vridning, du kan velge størrelsen på freerollen og hvor større den blir, jo lettere er det å kvalifisere seg til den. Denne serien finner sted mellom 1-31. mars

PartyPoker nyheter: Play Less, Win More, Bad Beat Jackpot øker og mere av TonyG. 101

Bad Beat Jackpot nærmer seg $1 000 000

PartyPoker nyheter: Play Less, Win More, Bad Beat Jackpot øker og mere av TonyG. 102

Denne lukrative Bad Beat Jackpot ved PartyPoker bordene har sakte steget og er nå nærmere $1 000 000. Den var over $800 000 sist vi sjekket den og det var over 200 bord som det ble spilt på da. Alt du trenger for å vinne er å tapte med fire like i 8 eller bedre og du har din del av enormt store potten.

De beste online poker bonuser

PokerNews har de beste bonuser hos PartyPoker, og du drar fordel av disse hvis du har penger til innskudd eller ingen penger – PokerNews og PartyPoker fikser det for deg. Bare for å gi deg en påminnelse så kan du får $50 i gratis poker penger når du signerer opp hos. PartyPoker gjennom PokerNews , følg vår guide og bruk bonus koden NO50FREE. Du trenger ikke å sette inn 5 øre, denne bonusen er eksklusiv for PokerNews og du finner den kun hos PokerNews. Og vil du ha en enda større bonus så følg med.

Du kan benytte deg av Party $50 gratis poker penger kombinert med vår eksklusive reload bonus, får og få hele [B]$100 med innskudd på bare $50/[B]. Ikke bare dette, men kravene er mye enklere gjennom PokerNews enn noen andre steder. Hvis du signerte opp hos PartyPoker gjennom en annen side, vil du måtte sette inn$100 for en $100 bonus. Deretter må du klare 600 PartyPoker poeng for å få utbetalt denne bonusen.
Hos PokerNews får du den samme poker bonusen for halvparten av poengene og halvparten av poengene.
Følg vår guide!

Gratis måned hos PokerNews Strategy

Bonusene stopper ikke der, alle nye som benytter seg av $50 gratis poker penger bonusen vil også få en måned gratis med PokerNews Strategi til en verdi av $30. Når din PartyPoker er blitt kreditert med dine første $25 av $50, vil du motta en E-post som du må bekrefte for din 1 mnd gratis PokerNews Strategi. Denne vil sende deg til en signerings side for denne kampanjen og du må benytte deg av same E-post adresse som du signerte deg hos PartyPoker, slik at vi kan kjenne deg igjen for å gi deg 1 mnd gratis med PokerNews Strategi.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories