PartyPoker nyheter: Phil Hellmuth møter George Bush, 42 dager med pokerfreeroller med Ipads i gratis premier og Jesse Mays Poker

Hellmuth Bush

Last ned PartyPoker i dag for å ta del i de beste poker bonuser og kjemp om Ipads og flere gadgets i 42 pokerfreerollere på 42 dager.

Tony G er endelig på Twitter og Phil Hellmuth møter George Bush
Twitter verden vil aldri som før, nå som PartyPoker sin storkjeft TonyG har fått sin egen Twitter konto.
Legg til @TonyGuoga og PokerNews Norge din Twitter konto.

Over til hans blogg, har han hatt det veldig gøy den siste uken, hvor lesere har bedt om det komiske bilde av Phil Helmuth som møter George Bush. “The Poker Brat in a leather jacket and cap (no iPod on though?) at the opening of the Presidential Library. It’s easy to get an invite anywhere these days isn’t it?”

“Is it just me or do you get the impression this is just Hellmuth going ‘can i have a picture taken with you’ Devilfish style then claim they you are best mates? Yeah Phil, Bush wanted to talk about all your bracelets and advise you on a new sponsorship deal? Is that what we are going to hear next? Did you talk to him about your life coach and how all the young kids are overtaking you? I’m guessing your friends Michael Phelps, Dr. Dre, Snoop Dog and Hilary Swank were there too? You should really let us know when you meet famous people – there is no need to be so humble.”
Tony tilbyr $100 for det beste bilde og dette vil bli lagt ut i neste uke.

De beste online poker bonuser

PokerNews har de beste bonuser hos PartyPoker, og du drar fordel av disse hvis du har penger til innskudd eller ingen penger – PokerNews og PartyPoker fikser det for deg.
Bare for å gi deg en påminnelse så kan du får $50 i gratis poker penger når du signerer opp hos. PartyPoker gjennom PokerNews , følg vår guide og bruk bonus koden NO50FREE. Du trenger ikke å sette inn 5 øre, denne bonusen er eksklusiv for PokerNews og du finner den kun hos PokerNews. Og vil du ha en enda større bonus så følg med.

Du kan benytte deg av Party $50 gratis poker penger kombinert med vår eksklusive reload bonus, får og få hele [B]$100 med innskudd på bare $50/[B]. Ikke bare dette, men kravene er mye enklere gjennom PokerNews enn noen andre steder.
Hvis du signerte opp hos PartyPoker gjennom en annen side, vil du måtte sette inn$100 for en $100 bonus. Deretter må du klare 600 PartyPoker poeng for å få utbetalt denne bonusen.
Hos PokerNews får du den samme poker bonusen for halvparten av poengene og halvparten av poengene. Følg vår guide!

Gratis måned hos PokerNews Strategy
Bonusene stopper ikke der, alle nye som benytter seg av $50 gratis poker penger bonusen vil også få en måned gratis med PokerNews Strategy til en verdi av $30. Når din PartyPoker er blitt kreditert med dine første $25 av $50, vil du motta en E-post som du må bekrefte for din 1 mnd gratis PokerNews Strategy. Denne vil sende deg til en signerings side for denne kampanjen og du må benytte deg av same E-post adresse som du signerte deg hos PartyPoker, slik at vi kan kjenne deg igjen for å gi deg 1 mnd gratis med PokerNews Strategy.
Poker Show er tibake
Poker Show med Jesse May er tilbake og starter med Phil Hellmuth sitt møte med George Bush.
Hørshowet her.

PartyPoker nyheter: Phil Hellmuth møter George Bush, 42 dager med pokerfreeroller med Ipads... 101

Vinn gratis pc`er, iPads, iPods, 3D TVs og mer helt gratis!
Det ser ut som julen har kommet veldig tidlig hos PartyPoker med en fantastisk ny freeroll serie for kun nye spillere.
Win Tonight er en serie med 42 freeroll turneringer etter hverandre som starter 14. februar og varer til 28. mars (alle starter kl 20:00) og vil ha noen av de kuleste elektroniske premier som er på markedet - og selvfølgelig penger for dem som klarer finale bordene. Vi har kamera, Sony Vaios, PS3s, iPod Touch, PSPs, Samsung TVs og selvsagt iPads I blant premiene som kan vinnes hverdag.
Det beste med denne promoteringen er at du kan spille i hver turnering helt gratis, så fremst at du registrer en ny konto og gjøre et innskudd på $25 eller mere mellom 14. februar og 27. mars.
Sjekk ut de daglige premiene her:

PartyPoker nyheter: Phil Hellmuth møter George Bush, 42 dager med pokerfreeroller med Ipads... 102
PartyPoker nyheter: Phil Hellmuth møter George Bush, 42 dager med pokerfreeroller med Ipads... 103

Hva synes du?

More Stories

Other Stories