WSOP 2018

Nordic Poker Awards - To nordmenn best i poker i Norden

Kevin Stani

Milliardsvensken Viktor Blom kom til kort

To nordmenn best i poker i Norden

(København, 20. februar 2011) Kevin Stani fra Stavanger og Andreas Torbergsen fra Skjervøy stakk av med hver sin pris da PokerStars arrangerte Nordic Poker Awards i København søndag kveld. En samlet nordisk pokerelite fikk se Kevin Stani bli kåret til årets nykommer i Norden, mens Andreas Torbergsen stakk av med prisen for beste nettspiller, foran blant annet milliardsvensken Viktor Blom.

Den nordiske pokereliten var søndag kveld samlet i København for Nordic Poker Awards, arrangert av PokerStars. Priser for årets prestasjon, årets live-spiller, årets nettspiller og årets nykommer skulle deles ut, og listen over de nominerte var spekket med pokerstjerner som blant annet Theo Jørgensen, milliardsvensken Viktor Blom, og nordmannen Annette Obrestad.

Norsk nykommer og nettspiller best
Det skulle derimot bli to andre nordmenn som stjal showet. Både Kevin Stani og Andreas Torbergsen har satt seg på kartet gjennom glimrende spill i 2010, og kan nå med rette kalle seg henholdsvis årets nykommer og årets nettspiller for 2010. Blant de som måtte se seg slått av nordmennene var ”milliardsvensken” Viktor Blom.

Kevin Stani fra Stavanger kan se tilbake på 2010 med glede etter å ha oppnådd hele syv pengeplasseringer i internasjonale pokerturneringer. Det største høydepunktet kom i august, da Stani gikk helt til topps i EPT Tallinn og kunne ta med seg over tre millioner kroner hjem til Norge. Den gang slo han ut over 400 andre, nå danket han ut hele den nordiske pokereliten og kan smykke seg med tittelen årets nykommer 2010.

Nordic Poker Awards - To nordmenn best i poker i Norden 101

Under kallenavnet ”Skjervoy” har Andreas Torbergsen fra Skjervøy har dominert i nettpokerens verden de siste årene. I 2010 overgikk han seg selv, da han blant annet innkasserte over én million dollar på ett døgn og endte som nummer to i verden på listen over spillerne som tjente mest i 2010. Prisen som årets nettspiller i Nordic Poker Awards er med andre ord særdeles velfortjent.

I kategoriene for beste prestasjon og beste live-spiller vant henholdsvis Ilari Tahkokallio fra Finland og Theo Jørgensen fra Danmark.

Om Nordic Poker Awards
I Nordic Poker Awards kjemper de beste norske, danske, svenske og finske pokerspillerne om nordisk heder og ære. Hvert land nominerer én pokerspiller fra deres eget land i hver kategori, hvor en vinner til slutt kåres av en jury bestående av nordiske pokerjournalister. Nordic Poker Awards arrangeres årlig av PokerStars. Se mer på www.facebook.com/NordicPokerAw ards

Enda ikke en PokerStars spiller?


Er du en av de mange som IKKE har en PokerStars konto, da er det på tide og anskaffe seg en gjennom PokerNews sine linker. En konto gjennom PokerNews med vår markedsføringskode NORWEGIANPOKERNEWS og innskudd gir deg muligheten og kvalifisere deg til neste måned $15.000 Sunday Millions freeroll. Alt som kreves er 75 VPP nå i februar! Du har altså fram til 29. februar på å spille inn disse poengene, Alle kvalifiserte spillere blitt tildelt en turneringsbillett som er din tilgang til denne pokerfreerollen som spilles den 13. mars. Vennligst husk at turneringsbilletter blir utdelt 1-3 dager før turneringen starter.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories