WSOP 2018

Michael Tureniec vant EPT København og DDK 3 700 000!

Michael Tureniec

Michael Tureniec forsvarte de Svenske fargene under PokerStars EPT København da han slo sin landsmann Per Linde i en heads-up match, og det ble klart at Sverige ville vinne da John Eames endte som nr 3. Det tok over 3.5 time før avgjørelsen på hvem som skulle bli den nye ”Scandic Open” mester.

Per Linde startet finalen med en solid chips ledelse som han hadde siden dag 3, men ting endret seg da han doblet opp John Eames og Eames klarte deretter og doble opp Turenic i en enorm coin flip situasjon for chips ledelse. Michael Tureniec startet heads-up kampen mot Per Linde med en enorm stabel av chips.

Linde klarte og doble seg opp flere ganger, men Tureniec klarte å holde fokus og klarte å holde unnlate seg å tilte av den grunn. Linde beholdt roen og matchen svingte begge veier og det var opp til poker gudene på hvem som skulle vinne denne matchen.

Kvelden siste coin flip kunne like gjerne ha doblet opp Linde, men dagen tilhørte Tureniec som fikk føle på hvordan det var å bli nr 1, som var ”runner up” til Michael Martin i EPT London 2008. Han er nå god for over 3 700 000 SEK rikere og en sin første EPT tittel rikere og et fint armband som er sponset av Shamballa Jewels.

Mens den Svenske kontingenten dro ut på byen for å feire sin nye EPT mester, holder EPT teamet med å pakke ned sitt utstyr og setter kursen for neste EPT som er i Østerrike om noen uker, og du kan selvfølgelig kvalifisere deg til denne med en PokerStars konto gjennom PokerNews.

Slik ble den siste og avgjørende handen under EPT københavn spilt.

Michael Tureniec høynet til 225.000 fra knappen og fra store blinde re-høynet Per Linde til 600.000, men Tureniec gikk på med resten av sine chips og Linde synte all in budet fra Tureniec og turnerings liv til Linde stod på spill.

Linde: {7-Hearts} {7-Diamonds}
Tureniec: {A-Spades} {J-Clubs}

I bordet: {2-Clubs}{3-Diamonds}{5-Clubs}{j-Diamonds}{4-Clubs}
Per Linde kunne med sin andre plass innkassere hele DKK 2 450 000.

EPT København topp 10

PlasseringNavn Premie
1Michael Tureniec3 7000 000
2Per Linde2 450 000
3John Eames1 400 000
4Kevin Iacofano1 000 000
5Nikolas Liakos750 000
6Mudassar Khan600 000
7Andrea Dalle Molle450 000
8Juha Helppi296 400
9Joel Nordkvist220 000
10Simon Hanninger220 000
12Simen Johannessen165 000

Enda ikke en PokerStars spiller?


Er du en av de mange som IKKE har en PokerStars konto, da er det på tide og anskaffe seg en gjennom PokerNews sine linker. En konto gjennom PokerNews med vår markedsføringskode NORWEGIANPOKERNEWS og innskudd gir deg muligheten og kvalifisere deg til neste måned $15.000 Sunday Millions freeroll. Alt som kreves er 75 VPP nå i februar! Du har altså fram til 28. februar på å spille inn disse poengene, Alle kvalifiserte spillere blitt tildelt en turneringsbillett som er din tilgang til denne pokerfreerollen som spilles den 13. mars.
Bli med oss den 5. mars i PokerNews $15k Sunday Million 5th Anniversary Satellite og delta i denne historiske poker turneringen.
Vennligst husk at turneringsbilletter blir utdelt 1-3 dager før turneringen starter.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories