EPT København dag 1a: Obrestad, Stani og Lodden videre

Mark Hirleman

Mens vinteren ikke har sluppet tak i Norge, er våren i anmarsj i København nå somPokerStars.com European Poker Tour's andre turnering i 2011 har vendt tilbake til den Danske hovedstad hvor Anton Wigg fra Sverige vant over 423 spillere og tok med seg hjem $672.000 i premiepenger i 2010.

Etter dag 1a leder PokerStars online kvalifiserte Mark Hirleman
fra USA, som endte dagen med 163.400 i chips etter å ha vunnet flere nøkkel potter og leder foran Svensken Per Linde. Anton Wig var en av mange spillere som startet dag 1a, han ledet så vidt før han tapte en 100.000 coin flip med {j-}{j-} mot Koen Schiepers' {a-}{k-}. Andre spillere som spilte på mandag var Nordic Poker Award vinnere Kevin Stani Rookie of the Year, Ilari Tahkokallio Best Performance og Theo Jorgensen Best Live Player. Kun Kevin Stani som er videre til dag 2 av disse 3 Nordic Poker Awards vinnere.

Det har vært mye snakk om Peter Eastgate, den tidligere WSOP mester som tok en 8 mnd pause er tilbake og er videre til dag 2 med gjennomsnitt stack. København er en av de tøffeste EPT turneringer og antallet ikke skandinaver er relativt få på dag 1a, men det var noen kjente fjes fra EPT sirkuset som PokerStars Team Pro Arnaud Mattern. Franskmannen klarte og tapte med både par i Ess og Konger og likevel komme seg videre til dag 2. Macau vinner Victorino Torres som har den lengste reise ruten på over 10.000 km klarte ikke å komme seg videre, på tross at han i løpet av dagen floppet {a-Clubs}{a-Spades}{a-Hearts}{a-Diamonds}.

Som forventet dominerte Norske, Danske, Svenske og Finske spillere topp listen etter dag 1a, Annette Obrestad har over 100.000 til dag 2. Per Linde har 130.000 og Team PokerStars Johnny Lodden og EPT San Remo runner-up Jakob Carlsson har også kommet seg videre til dag 2.

I dag forventes det et større felt med spillere som Team PokerStars proffene Sebastian Ruthenberg, Viktor Blom and JP Kelly og tidligere EPT vinnere Toby Lewis og Jake Cody.

Dag 1b starter kl 12:00 og følg vår live updates fra vårt Live Reporting Team som er der for å følge med på alt som skjer på dag 1b

Følg oss på Twitter.

Enda ikke en PokerStars spiller?


Er du en av de mange som IKKE har en PokerStars konto, da er det på tide og anskaffe seg en gjennom PokerNews sine linker. En konto gjennom PokerNews med vår markedsføringskode NORWEGIANPOKERNEWS og innskudd gir deg muligheten og kvalifisere deg til neste måned $15.000 Sunday Millions freeroll. Alt som kreves er 75 VPP nå i februar! Du har altså fram til 29. februar på å spille inn disse poengene, Alle kvalifiserte spillere blitt tildelt en turneringsbillett som er din tilgang til denne pokerfreerollen som spilles den 13. mars. Vennligst husk at turneringsbilletter blir utdelt 1-3 dager før turneringen starter.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories