WSOP 2018

"bstgigi1" vant den siste Lock Pro Supremacy

Lock Pro

Den siste Lock Pro Supremacy turneringen ble avsluttet forrige torsdag og igjen ble den større enn den forrige, Denne unike pokerfreeroll serien inkluderte ikke bare $7.500 i premiepotten men også var det hele 25 bounties på Lock Poker proffer alle til en verdi av $100.
Den siste pokerfreerollen hadde 446 spillere totalt.

Vinneren ble bstgigi1 som vant $1.875 I 1. Premie og ble den andre spiller fra Romania som vinner denne turneringen. 60 spillere kom seg inn i pengene og flere av dem hentes seg noe bounties på veien til pengene – kun 2 Lock Poker proffer kom seg i pengene.

Det var slutten for denne serien som virkelig beviste at spillere elsker pokerfreerollere. Følg PokerNews videre hvor vi håper å bringe dere enda flere og spennende Lock Poker pokerfreerollere slik som denne i nær fremtid, Lock Poker er en av våre mest sjenerøse freeroll tildelere.

Fram til da så vil nye spillere hos Lock Poker gjennom PokerNews nyte godt av en eksklusiv bonus dere ikke finner noen sted - 200 % opp til $1.000 . Kun ved å registrere en konto hos Lock Poker gjennom PokerNews og bruk bonus kodenNOPNEWS1000.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories