888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Annette Obrestad deltar i NBC Heads-Up Poker Championship!

  • Kjetil StenslanKjetil Stenslan
Annette Obrestad

NBC Heads-Up Poker Championship 3-6. mars

Om noen få uker møtes 64 av største og mest kjente pokerspillere ved NBC Heads-Up Poker Championship i Las Vegas, og nå er Full Tilt Poker proffen og WSOPE vinner Annette Obrestad bekreftet som deltager, i fjor ble hun seg slått av Kongen selv Doyle Brunson i tredje runden sin.

I flg NBC sin sports president Jon Miller er National Heads-Up Poker Championship tilbake for syvenede året på rad og man finner mange kjente og store pokerspillere i verden som stiller i denne Heads-Up turneringen som regnes som den største av dem alle.

Chris Ferguson vant tittelen i 2010
Chris Ferguson vant tittelen i 2010

Deltagere i NBC Heads-Up Poker Championship 2011

Jason Alexander, Patrik Antonius, Eric Baldwin, David Benyamine, Andy Bloch, Liv Boeree, James Bord, Doyle Brunson, Joe Cada, Daniel Cates, Johnny Chan, Don Cheadle, Nicolas Chouity, Allen Cunningham, Jonathan Duhamel, Annie Duke, Tom Dwan, Peter Eastgate, Eli Elezra, Antonio Esfandiari, Chris Ferguson, Ted Forrest, Phil Galfond, Phil Gordon, Barry Greenstein, Bertrand Grospellier, Joe Hachem, Gus Hansen, Jennifer Harman, Phil Hellmuth, Phil Ivey, Faraz Jaka, John Juanda, Gabe Kaplan, Frank Kassela, Eugene Katchalov, Phil Laak, Howard Lederer, Erick Lindgren, Ayaz Mahmood, Thomas Marchese, Mike Matusow, Jason Mercier, Michael Mizrachi, Sorel Mizzi, Chris Moneymaker, Daniel Negreanu, Scotty Nguyen, Annette Obrestad, Dennis Phillips, Dwyte Pilgrim, John Racener, Greg Raymer, Vanessa Rousso, Kara Scott, Huck Seed, Erik Seidel, Vanessa Selbst, Emmitt Smith, Gavin Smith, Jennifer Tilly, Melburn Whitmire, David Williams og Justin Young.

Ved å søke på denne siden finnre man informasjon om hva de enkelte har prestert og tjent innen turneringspokeren.

Kravet for å bli invitert til denne turneringen er at man har vunnet WSOP, WSOP, WPT, EPT eller andre store turneringer, selv med seier i noen av disse er det ikke alle som er blitt invitert. I listen er det navn som Jason Alexander og Don Cheadlle som er invitert av Hollywood eliten.

Innkjøpet til turneringen er $20.000 og den vil bli vist i sin helhet på NBC i løpet av mars/april.

$55.000 PokerNews Skills Challenge hos Full Tilt

PokerNews og Full Tilt Poker kommer nå med en turneringsliga som man ikke finner noe sted innen online poker, som passer til spillere med lav bankroll. $55.000 PokerNews Skills Challenge hos Full Tilt er en turneringsserie med lave innkjøp til liga turneringer og som avsluttes med en $20.000 pokerfreeroll.

-------> Registrer for å ta del i hele $55.000 gjennom PokerNews <-------

Hva synes du?