WSOP 2018

888Poker annonserer PokerCam Tables, se hvem du spiller mot

PokerCam

Online poker har tatt et steg nærmere live poker i dag, når 888 Poker har lansert Pokercam Tables. Pokercam tables tillater spillere å spille ansikt til ansikt via web kamera som gir følelse av live spilling. Alle 888poker spillere med et web kamera kan delta ved de bord som er merket ”Video” tables i lobbyen og blir sett og hørt hos alle som deltar ved bruk av en innebygd online teknologi som Skype og MSM.

Denne nye teknologien åpner opp en ny dynamikk innen online poker. Det vil uten tvil forbedre online poker med følelsen av live spilling. Og ved samme tid vil det bli første gang man kan bruke det psykologiske aspektet i online poker, som tidligere kun har vært mulig innen live poker, dersom da ikke spillere ser i kameraet og det ble vanskelig å kunne lese spilleren.

Screenshot av "PokerCam table"

888Poker annonserer PokerCam Tables, se hvem du spiller mot 101

Maytal Ginzburg, VP Poker hos 888Holdings, sier følgene om Pokercam Tables:

We play different strategy’: “We believe that real poker is not just about winning money, but it’s about the thrill, the fun, the excitement and the social poker experience. Online poker has been traditionally focused on the ‘money making’ element – we feel that there is no reason why online poker should not enable players to meet, socialize and play together. Our new pokercam tables offer our customers a place to meet, play and socialize and are a true indication of our commitment to play different. It’s all about opening our doors to customers that want a casual game of poker, some may play for fun and some may play for real money what we offer is a fun and exciting game of poker against people who share the same interests as you and now you can actually see and talk to them!

Hili Shakked, Director of Poker Offering, 888Holdings bekrefter:

I’m thrilled to offer current and new customers of 888poker this innovative and fun feature. It’s been almost a year in the making and we are delighted at the result. Players can look forward to enjoying a completely new and different poker experience, by simply downloading the new 888poker software on a computer with a standard webcam. Now the greater challenge will be how to conceal the big smile when you get pocket aces!

Ikke bare kan du spille på 888poker sine eksklusive PokerCam, du kan også spille i vår eksklusive $55.000 Leo Margets pokerfreeroll serie hvor du kan spille og slå ut 888poker stjernen Leo Margets.

Finn fram ditt web kamera, last ned 88poker og inviter dine venner til et poker lag i dag!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories