$1650 token freeroll fra Winner Poker i morgen mandag.

  • Theodor JensenTheodor Jensen
Winner Poker

Registrer en Winner Poker konto og gjør et innskudd på $20 for å spille i en ”100 tournament token give away” 28. februar.

Den siste pokerfreerollen i en tettpakket februar kalender starter nå, mandag 28.februar kl 19:00 kan du spille i en $1650 Tournament Token Freeroll, som er eksklusivt for PokerNews spillere. Det vil være en 100 x $15+$1.50 tournament tickets som er til vinnere, som kan brukes til hvilken som helst poker turnering til same verdi som billettene.
Denne turneringen finner man i fliken freerolls i lobbyen.

Sjekk vår Winner Poker review.

Det kunne ikke bli en enklere kvalifisering, da du kun trenger å laste ned Winner Poker gjennom PokerNews, gjør et innskudd på $20 og benytt deg av bonus koden NOPNEWS. Spillere med en Winner Poker konto gjennom PokerNews kan delta med samme krav som nye spillere.
Registreringen starter 7 timer før turneringen starter.

50 token freeroll fra Winner Poker i morgen mandag. 101

Dette var den siste pokerfreerollen av 3 eksklusive Winner Poker freerollere i februar med en verdi på $6000. Winner Poker har gitt PokerNews spillere hele tiden store pokerfreerollere i flere år og vi ser fram til deres neste serie hos oss snart.

More Stories

Hva synes du?