Lock Poker annonserer at Eric 'Rizen' Lynch er deres nye Pokerroom Manager

Eric Lynch

Lock Poker har annonsert Team Pro Eric ‘Rizen’ Lynch har blitt forfremmet fra en sponset pokerspiller til deres nye Pokerrom manager.
Den ny rollen til Eric vil være nyskapning og få en skikkelig innsikt i hva Lock Poker spillere ønsker og trenger, nøkkel avgjørelser og kommunikasjon mellom spillere og selskapet.

"I am personally looking forward not only the opportunity to continue to work with the outstanding LockPRO team," says Lynch "but also to interact with the Lock players and really explore what we can do to improve on all levels. My dream has been to really get involved in the daily operations and have a serious impact on how things are done. I'm excited have the opportunity to bring my unique insight as a professional poker player to the table to help Lock continue to innovate.”

"We are determined to lead this industry in product, service and player experience," says Jennifer Larson, CEO of Lock Poker. "Eric brings the insight, passion and personality that we really need and that this role demands. I cannot think of a better way to take Lock to the next level than with one of the world's best online poker players at the helm!”

Hvis du vil ha "skalpen" på Eric og 24 andre Lock Poker proffer, kan du ikke bare gjøre gratis.
Du vil også få $100 for proff du slår ut i en turnering!
Det er fordi vår eksklusive turnerings kampanje med Lock Pro Supremacy har to turneringer til med $7.500 og 25 x $100 Lock Pro bounties
Og neste turnering er nå på torsdag

Hva synes du?

More Stories

Other Stories